Puppies

Valparna har kommit nu , och dom är sååå underbara. Athena har klarat av allting helt själv , alla valpar mår utmärkt , Athena oxå :)

Lite bilder på dom för att visa hur stolt jag och Athena är :)





Utöver det har det inte hänt så mycket, Bästa julen iår kan jag lova iaf, Snart blir det en systemkamera åt mig oxå :D Sååååå lycklig.

Men nu sitter jag hemma och har skit tråkigt , ken är på krogen och jag sitter hemma själv och vet inte vad jag ska göra.
någon som är pratsugen kan ju skriva till mig på msn, eller förresten , jag kanske har gått och somnat på soffan , dålig ide, nej jag får sitta här i soffan med 9 hundar och 1 katt och dricka öl och tycka synd om mig själv..
Ha det så roligt ikväll , alla ni som är ute på krogen..

Älskar dig ken , Tack för den bästa julen någonsin ♥

trött..

Ah det kan man säga att jag är , suttit här i tre dagar i streck och inte gjort ett judas.. bara väntat och väntat på att dom ska komma, helt utan problem, HOPPAS ! Men icke , ingenting kommer, hon ligger säkert på sin bädd varje dag och tänker att nu jävlar ska jag hålla dom inne tills du minst anar det..

Menmen.. Har inte hänt så himla mycket den här veckan.. inte mycket alls, eller jo förresten , JAG ÄR KLAR MED SKOLAN :D:D:D:D:D Fyyyyyy va glad jag är :D

ååh , två dagar kvar till julafton , gissa om jag längtar ? Se syskonens miner när dom öppnar alla klapparna framför granen :) Ååh. familjens kärlek bara strömmar genom hela lägenheten,
btw , jag fyller år den 27:de , dom som vill får skiiit gärna följa med ut på krogen :D

I think about you

Nu sitter jag här hemma alldeles själv , ingenting ovanligt en fredag natt när ken har dragit till ljusdal.
Tankarna kommer tillbaka i mitt huvud efter ha haft en timmes tänkande......

Är hemma nu iaf, riktigt skönt att komma hem till lill familjen vi har här hemma..
Har inte gjort ett skit idag som är värt att skriva..

Nej , nu ska jag gå och pussa på dom som visar kärleken dygnen runt. Athena och Nova.

Godnatt allihopa.

ÄNTLIGEN !

Ja idag är det onsdag och jag är så himla lycklig :D
Imorgon åker jag och älsklingen hem :) guuud så mysigt att komma hem till våran lilla familj som består av 2 hundar , 1 katt 2 människor och massor med kärlek. <3

håller på att tvättar för fullt nu iaf , tvätt, röka, data , röka , tvätt... åååh..jobbigt , men skönt med rena kläder tills man kommer hem. :) Alla kläder luktar gott , varma, nytvättade.. åh vilken känsla. :)

Sitter just nu och hjälper Jörgen med hans dator , den är helt fuckt up! Men sicken tur att jag kommer hit och kan hjälpa då :)
hihi..  Saknar Athena, Nova och Smirran fruktansvärt mycket :s . Ska bli såååå skönt att få komma hem och pussa på dom hur länge som helst.. har inte gjort det på 12 dagar , usha , hjärtskärande.. Hoppas dom blir glad av att se mig , men de tror jag , iaf lille frull ;)
Åh. attberopå Athena, måste fixa 2000:- tills jag kommer hem , måste göra en abort , hon är ju bara liten bebis :(
men jag har inte 2000:- :( och jag vet ingen som kan hjälpa mig heller, å guud , jag vill inte förlora henne , hon sitter låångt in i mitt hjärta , men jag vet inte vad jag ska ta mig till .. :s

väntar nu tills klockan är 7, så raringen komer hem , klockan är ju bara 3 ännu , men jag har mycket att göra innan han får komma hem :p
Sitter och blir irriterad på min överläpp , den håller på att tappa massor med skin, och jag ser ut som en kanibal som tuggar på mig själv , sliter bort hela överläppen snart ! Ååh så irriterande!

Hur skulle du beskriva Viktoria Norell  ?
Jo , hon ser ut som en kanibal med hennes stora framtänder som gnussar sig mot överläppen , hennes mage kurrar fruktansvärt mycket så man kan tro att hon inte ätit på flera år, MATA INTE DJUREN skylten ligger brevid henne med några tuggmärken på. Akta er om ni möter henne på stan.

Haha ja , ungefär den beskrivningen skulle jag få just nu ;) Ha ha !

Nej , nu ska jag gå och titta om tvätten är klar och om de finns någonting gott i kylskåpet att tugga på istället för min överläpp.

Skriver innan jag lägger mig ikväll .

Älskar dig Ken Olov Uljas Nordin Kykyri , mest av allt på denna jord ♥ ♥

Tisdag

internet har inte fungerat på hela dagen , därför jag inte har skrivit någonting idag, eller de finns inte så mycket att skriva, gör ju precis inte så attans mycket här i norge på dagtid.
städpersonalen kom iaf idag och städade vårat rum. glad för de, de behövdes verkligen!! :)
Pratade med Underbaraste vännen man kan ha nu på kvällskvisten, saknar henne oerhört mycket. <3
har inte gjort så mycket mera tror jag , joo förfan! pratade med svärmor idag, hmm.. :/ vad önskar jag mig i julklapp? Någon som vet? för jag vet inte... De enda jag vet nu är att jag är förbannat röksugen,

Åååh.. Guud vad jag längtar tills på Torsdag. Få vara med dig, skratta med dig ,å kanske t.om knäppa kort på dig ;) Haha.

  Sara Hedblom , Finns de någon mer sanna vän än henne? Nej de tror inte jag heller ! ♥


Knäppte lite kort idag på utsikten , men ni får bara se en bild , orkar inte ladda upp , sen en bild på mig oxå ,så ni inte glömmer hur jag ser ut i dagens läge :)

  Det är är rakt utanför mitt fönster :) Och här är jag i egen hög person :D

(klicka på bilderna för att dom ska bli större)


måndag

Ja , ungefär det här har jag gjort idag.. Inte så överklassat men, Viktorianorells stil :)



först sov jag ett braa tag , trött som en get va jag imorse när ken stack till jobbet.. trodde inte jag skulle orka kliva upp ens.




Sen lekte jag lite på photoshop , vart väl inte så himla bra menmen..




sen lekte jag lite till , mina två älsklingar förtjänar bara de bästa ♥


   Och nu sitter jag här i rummet igen :D

SÖÖÖÖNDAG !!

Ja , idag är det söndag , jag sitter här som en seg flodhäst på torra land.. Är inte ett dugg social sugen idag känner jag , usha, festade inte ett skit igår , men va vaken alldeles för länge.. Men roligt hade jag :)
Raringen tog väl en eller två whisky för mycket men allt va helt lugnt :) Oootroooligt himlans tevligt hade jag med han :)
Inget bråk ingenting , helt underbart :) gick och la oss typ 3 inatt , sov som en rutten banan , ungefär skit.
men nu sitter vi här i rökrummet, Hmm , börjar typ bli en vana tror jag , eller har jag aldrig suttit här förr ? :p
knäppte inga kort som jag kan lägga in eftersom jag glömde kabeln hemma , URK!!!
menmen , minnena sitter ju inte i kameran :)

händer nog inte så mycket idag.. mest bara sitta för min del tror jag.

men nu ska jag kolla om de är några fler som har uppdarera bloggen ,

Ciaaaoooo :D

känslaaa

Kom att tänka på en sak , finns de någonting bättre än hårdrock ?!
De kan de inte göra.. de lugnar nerverna på en , får en att somna så skönt..  I LOOOVE IT !!

freak kitchen , bara en av alla underbara band.. åh , minnen med min moster + familj , " Hawhawhaw " . lovely memories..


Nej , nu ska jag springa iväg och röka igen . :D

Fides spes caritas

Hej hopp alla läsare..
Dagen började bättre idag än jag trodde, har inte gjort mycket alls idag.. bara legat i sängen och tittat på DuckTales, Finns det något bättre barnprogram? Jag älskar ducktales, alla minnen sen man var liten.. alla minnen man hade med familjen , Ååh.. i love it..

förstår inte varför människor försöker pressa fram saker man inte vill berätta? varför ska det vara svårt att förstå? det är ens egen sak , ingen annans , vill man inte berätta just så behöver man inte berätta.. Tiden kommer när man väl öppnar sina ögon och får fram dom där orden man har varit livrädd för att säga, hur lång tid de en tar , så väntar jag.. Jag väntar tills den där tiden kommer då jag känner " Nuu , nu känns de bra att berätta de som hänt " .. Allt kommer inte bara för man får 9000 frågor om vad som hänt , ni som vart med om de vet säkert vad jag menar .

Jag kan inte bara sätta mig vid datorn och känna att , Jaaaa, idag ska jag skriva om de här, snarare att jag sitter och tittar runt , pratar med folk , och vipps , så blir jag skrivsugen, jag förstår inte riktigt vad de är med att skriva egentligen , för vem läser? Ingen kommenterar, hur ska jag då veta att de är någon som verkligen läser de jag skriver ? Kan ju lika gärna vara att man bara öppnar sidan , sen bort med skiten..

Nu kom de verkligen många funderingar i mitt huve.. hm.. Kan inte avgöra om de är positivt eller negativt heller..
Det enda jag vet är att de vore förjävla gott med en cigarett just vid de här tillfället,
å där stanna de.. total tomt.. ser bara det här strecken stå och blinka , men kommer ingen text..


jag har ångest , en fruktansvärd ångest... varför åkte jag hit ?
jag kom hit i söndags , på måndagen fick jag reda på att min tikvalp (staffevalpen) är dräktig .. :O
min systers snälla hund har tydligen satt på henne (INTE PLANERAT)..
och nu sitter jag här i Norge, kan inte göra ett smack , hon är hemma hos syster och väntar på att matte ska komma hem och ta bort "odjuren" hon har i magen , min lilla snutta är bara 11 månader , och hon kommer förmodligen inte klara av förlossningen , en abortspruta kostar 2000:- och jag har inte ett korvöre kvar, alla dessa julklappar och mat i norge , allt har gått åt , jag vet inte vad jag ska ta mig till.. och hon har gått 1månad med dom , minst...
Någon som vet vad jag ska göra , snälla skriv, gör verkligen allt för att Athena ska överleva..


Usha.. hemska tanke som börjar gå runt i huve på mig...
Neejj.. nu får de vara bra.. Nu ska jag kila iväg och röka.
Uppdaterar eftter kvällens skvallangker.. Haha.

FREDAG!!

Ja , nu är det fredag , jag ligger här i rökrummet igen , Hmm , undra om jag har gjort de förut , känner mig så igenkänd här :p haha. .Läste moster blogg tidigare , tänk om jag hade modet uppe , vågade skriva vad som har hänt , kunna våga ta steget , jag vill inte vänta i 14 år.. jag vill berätta Nu ! Men så fort jag tänker på de så börjar svetten rinna i mina händer och klumpen i halsen kommer tillbaka , vill komma ända upp , men jag tillåter de inte.. vill inte gråta.. Orkar inte göra de...

men bort från alla tankar nu så ska jag säga godnatt , En liten bild på mig nu bara så alla vet hur jag ser ut nu :D




Här  står jag i badrummet , nerskvättad i vatten av ken som står i duschen och sjunger balader.. Haha

Men godnatt på er alla , uppdaterar imorgon :D

Toooomt!



Kommer verkligen sakna dig Liam.. Tacka din mamma när du blir äldre..

älskar dig liam , så himla mycket.. hoppas du får en bra uppväxt och lär dig mycket.
Glömmer dig aldrig Snozeman , Moster Älskar dig Meetball.. ♥♥♥

Torsdag

Sitter man här på rummet igen.. Ken är och äter , jag är hungrig..men vill inte äta mackor.. har liksom ledsnat..har ätit mackor sen i lördags , är lite tröttsamt att bara äta mackor..menmen..får väl leva med de.. längtar hem, men bara till makaroner och ost,köttbullar och ketchup..Ååh , herregud va gott..
Idag har jag inte gjort mycket.. suttit på rummet för de mesta , har inte varit på humör alls, vet inte varför.. men tålamodet verkar ha satt en gräns... undra vad som händer om jag överstiger gränsen.. ?
somnade idag igen.. men nu sov jag fram till halv 8 :/ känns inge bra att bara sova , vill liksom kunna hitta på någonting om dagarna , men när ken kommer hem från jobbet får jag knappt gå och röka... Satan va sur han har blivit.. Varför i hela friden skulle jag vilja vara med hans arbetskompisar ?! De är ju han jag älskar , ingen annan liksom..

Tiden rinner iväg mot kväll , och jag är nyvaken , denna dag kommer påverka mitt humör känner jag, ett litet felsteg så är allt åt fanders.. Får försöka hålla de inom mig..
Men jag ska inte skriva så mycket , vill inte sitta vid datorn när ken kommer...

Skriver imorgon igen :)

Älskar BARA dig ken , oroa dig inte för någonting annat.

Onsdag

Idag skulle det ha varit skola för min del, men som tur är så är ju jag i norge :) Satan va skönt de är att gå och lägga sig när man vill , och kliva upp när man vill :D Synd bara att ken blir så arg på en.. Fast man inte har gjort någonting.. Gårdagen var ett helvete , hade ingenstans att ta vägen när han bad mig sticka...Och så fort jag gick någonstans så sa han att de va för att knulla med andra.. :(  Jag följde ju inte med för att bråka :( Vill inte bråka med honom..älskar honom så himla mycket.. men jag vet inte vad jag ska göra när han bara är arg på mig.. :'( Jag vågade inte ens säga att jag älskar honom imorse.. Han smällde igen dörren och nästan sprang därifrån..Känns inte som att han vill att jag ska vara där med honom.. :(

Menmen.. Jag har iaf datorn ett tag till , kan jag försöka sluta tänka och prata med min syster istället..

Längtar så fruktansvärt mycket till jul nyår och januari.. Alla fula ska bort , dit med dom fina :)

Men iaf.. jag vet att du läser de här ken , och du behöver inte vara arg på mig..snälla...

Uppdaterar kankse senare..
Ps. Hungrig som en lärka Ds.

Tisdag

Nu sitter jag här i rökrummet igen. Börjar trvias faktiskt :) Lite lång tråkigt att ken jobbar fram till 7, men de får man ju faktiskt leva med :)

fick just reda på en sak.. FYFAN !! att man inte kan vara ärlig direkt ?! jag frågade er eller ja iaf DIG om de va nåt sånt inblandat, en du svarade nej , varför ljög du för ?! Varför ?!?"?!?!?! ? jag ville bara veta sanningen , men ännu en lögn dök upp , jag orkar inte med alla dom här lögnerna... jag ville bara veta sannigen.... bara sannigen....
jag förstår inte..
Alla känslor som jag nyss lagt åt sidan , å så kommer allt de här fram..EFTERÅT?!
jag vill inte sitta och skriva om de , drar upp allt som varit... mår skit av de :(

Norge baby

Nu sitter jag här i rökrummet på Akerstord :D Fyfan va roligt folk de är som jobbar här , resan va lång igår , men fick kanon :) Äckligt som fan att flyga bara , särskilt när man är höjdrädd :p Haha..
igår hände inte så mycket , kom till Aker runt halv 6, svin trötta och slitna satte vi oss inne i rummet och kollade på film , raring somnade ganska snabbt, men jag kunde inte sova, gick upp och rökte vid hal 1 , haha , då satt det 2 engelskmän och 1 polack härinne och drack, skit trevliga , även fast ken sagt att dom är dum i huve och otrevliga , tyckte inte jag , dom bjöd ju på choklad :D Haha .  Gick och la mig runt 1 , sov som en ostkrok i vatten (alltså inte bra), ken klev upp vid halv sju och stack till jobbet , ÄNTLIGEN fick jag sova som jag ville ;) Vi delar dessärre på en 90säng.. Urk!! Trångt och jävligt!!

Men iaf , Älsklingen kom och väckte mig nu vid 11 , jag sov som en stock , men nu sitter jag här i rökrummet med någon neger :p HAHA.. älsk har sprungit tillbaka till jobbet, slutar 7 :( ingen inne på msn som vill prata heller.. ingen som är inne :( Måste jobba med engelska och matte också :( Usha va tråkigt.... .


Men nu ska jag fortsätta kolla på tv , vi höres sen :D

Ciaoooo

RSS 2.0