svårt

hejhopp..
imorse orkade jag inte kliva upp och åka ner till jenni, så jag gick ner lite senare ist.. tog en vild chansning och skickade och frågade exen om dom ville käka lunch med mig idag, så jag bjöd på lunch på öje :) ,
åkte till stallet innan för sören skulle klippa gräsmattan, och ju mer klockan blev och närmade sig lunchtid, ju mer ont i magen fick jag.. oron väcktes till liv, och jag visste inte vart jag skulle ta vägen.
till slut kom lunch tid och dom kom och hämtade mig i uvås.. vi åkte in på byn och vilken oro jag hade..
men det var jätte trevligt, och god mat. linda ringde och frågade om jag kunde gå ut och gå med henne tobbe enja och eros, så det gjorde jag, och innan vi gick kom han och tackade för maten och gav mig en kram.. en sån där kram jag har längtat efter, längtat efter hur mycket som helst.. en sån där kram som slår hela världen.. jag vet jag vet , det är slut för länge sen , men ändå. kramen... den som betydde så mycket.. jag trodde inte att det skulle kännas såhär.. inte såhär svårt.. inte ångesten som kommer.. ingenting.. (men nu jävlar ger jag dig en bra anledning att snacka skit va?)
men det är väl sånna här känslor man får leva med när man gjort någonting sånt tänker jag, men en sak vet jag, DU , du kommer aldrig mer i hela mitt liv kunna såra mig som du gjorde. aldrig!
är glad att det blev som det blev mellan oss.. hade inte velat haft kvar dig i mitt liv.. synd bara att jag förlorade min andra hälft pågrundav det..

utöver all idioti, så ligger jag i Jennis soffa och väntar på henne och sömpa.. vet inte riktigt vad vi ska hitta på, bollnäs imorgon iaf, dodidodi ska få ett rosa nithalsband av mig :):) VAJERT !

varför ska alla dessa människor snurra i mitt huve.....................?



nej nu ska jag kolla om det är några inkompetenta idioter som har skrivit nå vettigt..

see you all suckers!






Another day without your smile, another day just passes by, and now i know, how much its means, for you to stay right here with me, the time we spend apart will make our love grow stronger, and it hurt so bad i cant take it any longer, i wanna grow old with you, i wanna die lying in your arms, i wanna grow old with you, i wanna be looking in your eyes , i wanna be there for you, sharing in everything you do.. i wanna grow old with you...
a thousand miles between us now, its causes me to wonder how, our love tonight remains so strong, it makes our risk right all along..


satan i helvetes jävla pissorvar vad man ska göra bort sig hela hela jävla tiden!
lilla gumman , du får en smäll snart!


Dodidodi och decemberbarnet ! ♥

Illa

Sitter man här hos syster igen, kom hit kvart i 7 imorse, väckte henne och slog på dumburken.. har legat på soffan som ett russin hela dagen och tittat på räddningspatrullen , den serien är så himla bra! :)

Jag och jenni sitter och inväntar lunch dax på resturang öje! Pasta och baconsås! Mumms!
hoppas bara på att Daniel kan följa med , så man får lite trevligt sällskap vid maten :)
, förresten, kanske ska döpa om daniel till knut så ingen vet vem det är? haha! Löjligt!!

nej, nu ska vi klä på oss, ta en rök, på med kopplen på hundarna , sen gå :)

See you all suckers!


Daniel med väääldigt långt skägg ;)

Athena&Akilles

Samma sak imorse, daniel skit trött , JAG fick stänga av klockan, väcka honom, kasta mig ur sängen och kissa, daniel packade matlådan och jag klädde på mig. :) det bar iväg till jenni imorse, men nu väckte jag henne inte, jag satte mig vid datorn och va skit trött..
Jenni klev upp och va så sveeeeeeeeeeriges bästa humör! not :p

men iaf , vi städade jennis lägenhet , vi skulle få fiiin besök ;) hehe , mamma och alla syskon kom hit vid 12 och fikade med oss, sen gick vi ut till lekparken och lekte lite med både hundarna och ungarna :)
just nu sitter allihopa i köket och inväntar sveriges största familjemiddag!  Vi ska upp på öje och äta, dom här ska äta :
Susann , Per-Olov , Jenni , Daniel , Jag , Amalia , Wilma , Elvira , Cornelia , Thelma , Jonathan och liam :) lite folk va?

pratade med ****** idag, och det var faktiskt roligt , jag blev inte på dåligt humör , ingenting, snarare så att jag väntade på svar när jag skickade.. nästan mer än vanligt... menmen...

Amalia höll på att rensa mina stenar till mina ljushållare, då hittade hon en ring som det står ken 3/8 2008 ..
 Även fast man är glad att saker händer finns en viss ånger i allt man gör.. kan bara säga att jag hoppas att alla som har fått det att blivit såhär är förbannat nöjda med sig själva.. Hur man kan svika en vänskap för att man ska få kuk i sig..
men jag vet iaf vad jag ångrar. sen skiter jag i resten..


jag har förbannat as tråkigt , och när tråkheten kommer så kommer även alla tankar runt omkring allting.. *


men nu ska jag inte sitta och skriva mera, tänk om man kunde blockera personer så dom inte fick läsa, vad mycket man hade kunnat skriva... hur mkt som helst.. men jag orkar inte.

 jag älskar dig så innerligt mycket, tidsnog kommer du förstå, och jag vet att du kommer känna likadant!

Bellyn , Decemberbarnet och Miss Athena , det är det decemberbarnet lever för ! ♥



dom bästa minnena i mitt huvud kommer aldrig försvinna ! ♥

dooooodidodi

vaknade av att klockan ringde , varken daniel eller jag orkade kliva ur sängen, så vi låg kvar en liten stund till, bara låg och mös.. :)  Athena orkade inte ens kliva ur sängen när vi skulle åka, så jag fick stå och ropa 3 timmar innan hon kom.. daniel skjutsade ner mig till jenni, som låg och sov, inte så länge jag fick bestämma ;) hehe
väckte henne, och båda satte sig vid en varsin dator ;) Har bara suttit och tittat på film hela morgonen, Laddade hem lilja 4ever igår, som jag tittade på idag, handlingen i den filmen är så himla bra! Och nu vet jag inte om jag ska titta på spring breakdown,dr dolittle eller i hate valentines day ? Witch one? ..
Jag och Jenni sitter nu och inväntar att klockan ska bli tillräckligt mycket så vi kan åka till ljusdal, jenni ska på mvc och jag ska in på banken :) Hoppas bara illamåendet har gått över så jag kan gå utan att ha uppstötningar.... I hate this time!  menmen, den går över, förr eller senare.. Hoppas den tiden är nu snart :p , fan , orkar inte må såhär!

kom även att tänka på att det inte blir kuggnäs 2010 för mig :( attans bajskorv! Kanske inte ens kuggnäs i februari :( men, kan jag så ska jag fan ner! nykter som packad ska jag fan ner och titta på när dom bästa banden spelar! Allt för kampen!!

har ett sånt här sjukt sug efter choklad, men jag vet att äter jag för mycket choklad ser jag ut som en finne i hela ansiktet.. och jag vill ju faktiskt inte se ut som en uppblåst flodhäst med fullt i finnar i fejset! :p

nästa lördag blir det av istället , eftersom han är 12 veckor då (Lev. klar) , men då tar jag och Daniel vovlon upp till ö-vik , så kommer dom och möter oss där, och dom har med sig föräldrarna oxå :):)


Nu vet jag inte vad jag ska skriva längre, mer än att jag verkligen vill slå dig * lilla gumman * !
gahgahgah! vad jag är less på dig ! men mest DIG! förstår inte att du fortfarande håller på? vad är det du vill? att jag verkligen ska bry mig? att jag verkligen ska kasta ner ditt fula tryne på jorden?


nej, nu ska jag fan tvinga min syster att tända en cigg, annars kastar jag ut henne! ;)

see you all suckers! och du , jag älskar dig! ♥ ( nej det är inte daniel )


Me after the best weekend with the best boy ! ♥


trött

Imorse vaknade vi 05.50.. helt otroligt :S men det är väl bra om jag lär mig att kliva upp i tid, dax att börja i tid.. ;)
igår var min bästa dag på länge, fick träffa daniel , och bestämde att vi ska iväg till piteå på lördag! ♥   längtar som en tok tills lördag.. hoppas det blir av , och idag kommer svaret oxå :) fyfan vad härligt om det blir av! Allt kommer på en gång och jag är såååå lycklig :) Tur att det inte finns några falska äckliga personer som kan sabba det den här gången, Den här karln har inte så taskig smak ;) haha!

vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men det blir väl att man sitter här uppe hos jenni och har tråkigt, som alltid.. Inväntar helgen som sagt.. Aaah!  Igår, när daniel kom hem, fick jag ett halsband av honom, ett efterlängtat :) tack underbrarast :) ♥

är så skönt nu när ingen stör.. ingen lägger sig i. ingen kommenterar mitt liv, Gah så underbart :)  

håller på att lägga upp *farväl till kuggnäs 2009* på youtube :)  fyfan vad låthelvete är bra, men det är ju völundsmed som sjunger den , så det är väl inte så konstigt ;)
i helgen (fredag) kankse jag och daniel ska upp till punk jocke (basisten i Enhärjarna) på fest, träffa Robban, kim körner och blomman :) trevligttrevligt? vet icke, nyktert blir det iallafall.. :) blir bilder på halsbandet, ny komlingen och daniel och  mig alldeles sen , har inte kameran med mig, och ingen kabel heller för den delen.. Så det kommer sen :)
dodidodi kommer bli sååå lyvklig i helgen, gud vad hon kommer vara störd i huve länge :p

nej nu ska jag gå och röka :) Sen kanske sno en macka av min syster ;) Nu är vi ensamma!!! Wihooo!! :D


Älskar dig , kommer alltid att göra det, det vet du inte än, men tids nog kommer du märka det!

to tired

Gah ! nu är jag alldeles för less på er jävla människor!
Nu jävlar ska jag verkligen börja om !

ne, när d kommer hem ska jag börja om på nytt , ny kula , allt !

godnatt era jävlar!!

Saknad

Sitter hos kalle nu, nyvaken , IGEN ! men denna gång ska jag icke gå och lägga mig igen , pratar med Daniel på msn, försöker tvinga hem honom , men det går inte !  Kom hem nu Daniel , Dodidodi saknar dig!

vet inte riktigt vad som händer idag , kanske åker hem till mamma innan kusinerna åker hem. Men frågan är hur jag kommer dit? :S C kanske hämtar mig :)
Igår hade jag faktiskt riktigt trevligt , jag kalle dodidodi och pj satt här vid datorerna och spelade,skrattade och dom svullade godis.. Skit kul!  Kom nyss på att jag måste åka iväg och handla idag tills daniel kommer hem, inväntar mina pengar nu så jag äntligen kan köpa en ny mobil, slippa ha den här skit mobilen som startar om sig själv!
och ny parfym! Tack ken för parfymen jag fick av dig i julklapp , ska fortsätta med den hädanefter :)
ne , nu ska jag väcka kalle, gå ut med athena, röka, duscha , sen ringa mamma :)

* låt aldrig ditt liv spillas för någon annan *


And goodbye to you all suckers! Stop living my life! ♥

03.38

Nu sitter jag hos kalle. sov som en stock ifrån 10 till 3.. kan inte somna om..  var hemma hos mamma och var med mina kusiner, roligt var det att träffa dom :)


lördag nu , eller ja, söndag, så det är en dag kvar innan du kommer hem ! Men du får jätte gärna komma hem nyss!! Är så sjukt tråkigt när du inte är hemma.. saknar dig som en tok !


utöver det så kan du och DU sluta bry er, jag skiter i era jävla patetiska liv, lev erat ni, så skiter ni i mitt.. Tycker jag är skit bra!

* Your just the part of me i cant let go ! *



Kom hem och ta min hand ! ♥

Hemmahosmamma

Sitter hemma hos mamma nu , har kusinerna på besök , roligt att träffa alla efter så många år, har ju typ inte gjort det på hur många år som helst känns det som..

Har absolut gjort ingenting idag.. gick till dollar med hela tjocka släkten och sen tillbaka till mamma, nu ska dom grilla och jag sitter bara här och saknar... hm , händer ikväll då? vet icke.. kanske någonting roligt ? who knows ?


igår var jag hem till mamma och hälsade på , efteråt åkte jag daniel och athena till järvsö, tog en lång promenad till Condis för att ta en öl, vidare till jenni, hälsa på, sen upp till kalle igen :) Daniel åkte till västmanland imorse :( Vad ska man nu hitta på? Antingen finns det bara idioter, eller alkolister i järvsö.. Ingen hit, nån av dom!

Och varför är det så svårt att både ta sitt ansvar eller tala sanning? Om man verkligen älskar en person så mycket som man påstår så kan man väl förihelvete vara ärlig mot den personen? inte lägga lögner på lögnerna.. Det är ju patetiskt, hur man kan säga till den personen att man älskar den så himla mycket och skulle offra allt för att det skulle bli dom två igen, men åndå säga till alla andra att det inte är så, att det bara är massa problem? I dont get it ?!  varför ska kärleken sätta stopp för saker man vill göra? varför? jag har levt med så många personer som "verkligen älskat en" , men varför säger man evig kärlek när man alltid vet att allting har ett slut? man lovar varandra att vara ärliga, men ändå ger man den andra sveriges största lögn..  .:*Älskar dig förevigt*:.

nej nu ska jag vara social med Mathias,Martin,Filip och Oscar.. :)


Se you all suckers!

förändring

Idag förändrades hela mitt liv.. totalt. en total vändning. och jag tackar min mamma och dig för att ni finns vid min sida! ♥

Godnatt på er idioter, nu ska jag och älsklingen gå och lägga oss, hoppas bara hon lämnar örat utanför sängen ;)



Efter Athena är nog det här den finaste hund! Pitbullen Freja lever livet :) ♥

Viktorianorell

Så! Nu har jag äntligen bytt design på¨bloggen :) och jag är såå nöjd !
idag har vi varit till bollnäs och inköpt en ny dator :) Och den är inte seg denna gång!

Sen har vi bara varit hemma och knäppt lite bilder på tyzon,athena och freja :) så söta :)

Orkar inte vara så uppdaterad nu, är så svinigt trött och sliten idag så det är helt otroligt...


Ne, nu ska jag ut och röka, sen vila magen, är förjävla jobbigt!!

* en tjej behöver en kille lika mycket som en groda behöver en lastbil *


Min älsklings dodidodi ! Ingen, ingen kommer någonsin ta din plats ! ♥


massa filmmys

Idag har det inte hänt mycket alls. Jag och Athena har legat och tittat på film exakt hela dagen , inte brytt sig om någonting annat , såå skönt ! :)

och jag bara längtar tills jag träffar den människa som påstår vara ens vän! du råkar illa ut lilla gumman!

Nu är det bara jag och Athena , hoppas det blir som vi hoppades nästa vecka :D Kommer bli såååå skönt! ♥

this new begining

från och med nu, helt nu (22:05) börjar mitt nya liv.. mitt liv. ingen annans!
nu är jag förbannat less på er brudar som tror ni äger och vet allt, och alla er karlar som tror ni äger oss tjejer.


Så nu ska jag och athena börja vårat nya liv :D

har varit så underbart att bara kommit ifrån allting, bara sovit bort verkligheten..men nu är det över , och det är dags att vakna till liv, öppna ögonen och inse att livet är tufft !

imorgon är det sanningens ögonblick.


30 grader

Satan i helvete vad varmt det är ! 30 grader, i skuggan! tur att man inte dör då?
rikigt mysigt igår, käkade kotletter,kroketter och bea, sen vart det Harrypotter , den sista :) Visserligen somnade jag så jag missade slutet, men den är värd att titta på en gång till :) vaknade halv 2 inatt -.- så jag sov i 3,5 timme, hur lätt var det att sova sen då? somnade inte förns halv 5 imorse, och vaknade 9 ! Helt otroligt vad mycket sömn man får..
men hoppas på att det blir mer sömn inatt.. ikväll blir det massa mys med min dodidodi , chips och dip ;) Gud så gott!

utöver det ska jag till ljusdal och göra någonting åt vårat misstag.. ska in på försäkringskassan oxå.. :)  kanske köpa en ben till athena så hon är sysselsatt? 


Nej, nu ska jag daniel och Athena åka till ljusdal och -------- .....

* i taket lyser stjärnorna *


Athena och hennes nya pojkvän ♥

varma vindar

Sitter just nu hos kalle olsson , har nyss tittat på den 5te filmen av harry potter ..  den är såå bra ! Har tittat på alla 5 nu på 3 dagar, och är så nöjd att filmerna är bra :)
grillning lite senare, jag michaela,daniel och kalle ska njuta av den fina sommarvärmen här uppe i huset. 
 med athena och katterna såklart. Lite senare ska jag gå en promenad med Helen, Gösta, Yngve och athena :)  kan ju behöva lite motion :)
handlade lite på ica nyss, fy vad vi ska gotta ner oss i soffan till en film och massa onyttigheter..

Utöver det har jag ett förbannat pissigt liv som alla vägrar lämna ifred!

ne nu ska jag försöka göra lite nytta och umgås med karlarna och flickan som är här!

* man ska inte bry sig om vad folk säger , jag tycker om dig för den du är ! :') *


tittar in i spegeln mer ser ingenting, endast du kan få mig att se mig själv! ♥


RSS 2.0