Broken

yes i WAS.. Not anymore , not beacuse of you !

har inte hänt mycket alls idag, bara varit hemma :) eller ja , hos jenni då :p
bärsen och tältet + saker är klart nu inför helgen , FYFAN! :D 2 dagar kvar och det känns verkligen i kroppen, hur ska jag kunna säga till kroppen att det här kommer bli en reäl vändning?

utöver det sitter jag och daniel och min älskling hos kalle och kollar banden under helgen. :) vet inte riktigt vad som händer idag, ska försöka äta någonting iaf.. är hungrig som ett jävla sepe , men igår fick jag se någonting chockerade :O Jag har gått ner 18 kg.. :O:O helvetes jävlar vad jag har vägt mycket.. men ligger på normalt nu iaf :):) SKÖÖNT !
inväntar svar !!!  satan i gatan vad jag längtas!

Ne , dra ner på storstan och äta någonting ?

see you suckers !

bärs

sitter hos kalle just nu , väntar på att daniel kommer tillbaka.. har varit i bollnäs och inhandlat ännu mera till kuggnäs. längtan är fruktansvärd stor ska ni veta.. kommer bli så himla roligt...

* alla bilder jag har kvar å alla minnen som jag har *

vet inte riktigt vad som händer ikväll , kanske bara blir uppe hos kalle och sitta här, kanske glo på en film.. vet ingenting faktiskt. men man får se vart tiden för en . .

saker inköpta idag :
* nya tallrickar till Liam
* byxor x2
* tunikor x2
* ny telefon
* överraskningen till sören

sen tror jag inte det blev nå mera. men det var bara jenni som handlade ;)

jenni är hos jennie och parar fabbe, sören i boda, daniel hemma och duschar,hundarna ute och mördbultar kalles katter.. jag är inne och har bajs tråkigt. vet inte vad mitt huve och hjärta håller på med..
problemet med kärleken är att man aldrig kan styra den.. aldrig någonsin.. ´jag vill inte känna den här kärleken. inte nu, inte längre, inte sen.. aldrig igen , jag är alltid så dum och tror att efter regn kommer solsken.. även fast jag trott det flera gånger innan men blivit sviken, ska jag likförbannat alltid bli lika svag. Jag hatar faktiskt kärleken.. seriöst. 
hur ska jag kunna lita på det jag tänker och tror kommer fungera? tänk om det blir samma sak igen? 

fan att det finns så många frågor angående kärleken. man kan aldrig komma med ett riktigt svar på någonting som handlar om kärleken. men det är väl bara erfarna personer som förstår det  ( med erfarna menar jag alla som alltid kärleken går åt helvete för ) ..
alla dessa bortförklaringar då? ska man tri att dom är sanna eller är det bara bullshit? :S


ne , sitter och lyssnar på Svensk  Ungdom  - frågor till far     och försöker tänka på någonting annat..


 * säg mig hur kunde ni låta det ske? -  vi blundar för det som en blind kunnat se, känns det bra käre far, är du stolt är du glad? *

Ne nu ska jag gå ut och röka och ropa på min älskling.. vi hörs..

Och du! Jag kommer aldrig bli din vän igen, du kan ta ditt liv och flytta till kolsvedja. jag är inte rädd för dig , så vill du nåt kan du ringa eller prata med mig när du är nykter!

*harrington jackan på, skärpet spänt , johnsilver nästa! ciaoo ! *

the hole

the asshole! you are one! a big one!

har inte hänt mycket alls idag, varit med ken :) haft det jätte trevligt  :)

sitter uppe hos kalle nu med jenni,sören,kalle,daniel och liam :)  Daniel,kalle och sören ska raka sig så dom blir stiliga till kuggnäs :) 6 DAGAR KVAR ! :D Fyfan vad roligt det kommer bli :) kolla på völund och ha så jäävla trevligt ;)

Vet inte rikigt vad jag ska skriva, inget negativt iaf ;)

Ha det så bra alla idioter som bor på ett spec ställe ;) CIAAAAO!

less på dig nu

Sitter hos mamma och vart totalt chockad!  hur kan man egentlgen lita på att folk förändras? Alltid samma sak när man kommer hit , kan inte skitsnacket stanna hos er? måste alla andra få reda på vad fan i helvete ni håller på med?
Och du!!!?!! Hur i helvete kunde jag vara kär i dig? hur fan kunde jag klara av att finnas vid din sida såhär många år? så jävla många ggr du har svikit mig, förstår inte hjärtat att tiden inte läker alla sår?
jag försöker verkligen släppa allting som har varit, all otrohet,alla lögner,allt svek, all vänskap som gått åt helvete, om jag gör det, är det upp till mig, kan inte ni två-tre släppa det och gå vidare, behöver ni fan inte dra ner mig i eran skit! jag har fixat mitt liv så jag kommit upp på fötter, och det tackar jag Daniel Larsson, Sören Andersson och Jenni Norell för! dom tre enda som funnits för mig.. jag vet att jag har varit en skit mot dig och dig och dig och dom, men jag lägger allt bakom mig nu..
Att lämna dig ensam lämnade ett stort hål i mitt hjärta, går inte en sekund utan att jag tänker på dig, samtidigt som jag tycker att det är skönt, men det var inte såhär det skulle sluta? eller hur? vi lovade ju varandra att vi inte skulle avsluta det såhär..     Ska jag våga ta bort alla sms som du skickat när du saknat mig? (verkligen saknat mig) eller ska jag ha dom kvar? läsa dom varenda kväll och tänka på det vi hade.. ? alla funderingar snurrar i mitt huve, och det överväger mot det negativa varenda gång jag tittar ut genom fönstret.. Allt skit om att du är sååå sårad över det val jag gjorde, tycker jag att du kan vara tyst om, du förstår inte vad du har fått mig att genomlida, du , nej förresten , NI!  

att jag ens har försökt är ett under.. varför ska man fortsätta när man vet att det alltid  blir såhär i slutändan? varenda jävla gång!!! 

nej jag måste ut.. gå.. athena.. cigg... kniv, MORD ! wohoo !

So long suckers !

Grattis Mamma

Den här helgen har varit den bästa helgen jag någonsin har varit med om.. jag har äntligen fått gjort mig av med all ilska som har legat och grott i alla år. men det kändes (känns fortfarande) som att jag gav ut ilskan på rätt person.. Jag har aldrig varit så less på någon kommun som jag är på den här, när t.om 35åringar går och kallar en 19 åring för luder på sms så tycker jag att det är liite omoget.. men jag är som jag är, jag tar allt öga mot öga, jag skiter i om jag själv blir sårad eller den andra, bara jag får det sagt!

Men jag är inte som alla andra, och jag vet en som verkligen tycker om mig för den jag är, har aldrig haft en kommentar om nånting jag har gjort , sagt eller nånting..

men nu sitter jag iallafall hos mamma och pelle och äter tårta, SMÖRGÅSTÅRTA :) Fan vad gott!  Min mamma fyller 44 idag och jag ville så gärna gratta henne :)  hade ingen present med mig upp, men hon får glädjas åt att jag kom :) Älskar min mamma, hon är den absolut bästa mamman man kan ha ♥


Vet inte riktigt vad som händer imorgon , skulle vara med daniel efter han har jobbat, vet ej vad vi ska hitta på, men roligt blir det säkert :) är så glad att vi börjat umgås igen :)


btw, träffade slagsmål igår, ÅR OCH DAR SEN!  har saknat honom hur mycket som helst. vi var ju typ bästa vänner, men tider förändras, iaf , det var tevligt att träffa honom :)


Nu ska jag äta upp min tårta, dricka en kopp kaffe och sen röka :)

Ha det bra allihopa.

.: döden stannar förevigt, kärleken kommer ocg går :.


kärleken ?

Ska jag våga chansa igen? våga gå igenom allting igen? hur ska jag komma vidare om det blir samma sak igen? Hur ska jag orka upp på fötter om jag blir sviken igen? ordet "kärlek" , vad är det egentligen?  jag har blivit så förödmjukad allt för många gånger, hur ska jag kunna lita på att det inte blir samma sak igen? ska jag våga ta steget? kan någon som känner mig allt för väl bara säga hur jag ska göra, jag vågar inte ta beslutet själv.. :'( 
för övrigt är jag en officiell karlhatare.. jag hatar allt som har med karlar att göra, vänskap oxå för den delen (med karlar).. finns det något så falskt som vänskap med en karl? eller ja (haha) karl vet jag väl inte om han är men.. barnunge är väl rätta ordet skulle jag tro.. varför är det så svårt att säga vad man tycker, stå för det man säger så har jag blivit uppväxt iallafall.. men det kanske är på fel sätt? jag trodde en vän skulle finnas där i vått och torrt, finnas där för en när man behövde dom, inte bara när dom behöver mig.. men alla har tydligen olika syner på vad vänskap egentligen står för.. här en ett par (två personer) som jag verkligen trodde var vänner, efter ett tag ville han inte längre, jag bröt ihop, fanns ingen bättre vän än han.. när vi försökte vara vänner igen tröttnade jag .. vi är inte vänner bara när du behöver mig, utan oxå när jag behöver dig.. eller va... historien kom till sitt slut iaf. inget mera tjafs om att vi är tillsammans igen iaf..  a l l l t   f ö r  e n  k ä r l e k ... frågan är om det var värt det? 


tack för en vänskap på 2,5 år.. synd att det blev såhär...

nu åter till dagen.. har varit och hämtat nyckeln till jennis lägenhet, ska bli så jäävla skönt att komma härifrån.. slippa att få en massa jävla klagomål för varenda litet steg man tar.. nu står man på egna ben. det är livet... Jag behöver er inte.. ingen...


Ta en cigg på den här och leva livet.. * ha ha * roligt va? ^o)

love, hate and understanding.

kärlek hat och förståelse.. 

ja.. vilka idioter det finns där ute.. och vilka underbara människor det finns.. nånstans bland alla dessa blandade människor står du, jag vet inte riktigt vart jag ska lägga dig någonstans, vet inte riktigt vad jag ska säga, faktiskt... jag hatar dig inte, men vet inte om jag tycker om dig heller e.. 

Saksamma.. jag sketa i allt. 

sitter i boda och har bajstråkigt.. vet inte vad jag ska göra.. köra bil till ljusdal kanske? satsar på den fronten iaf.. 

är så Gööör le på allt som har kuk.. finns inget som gör mig så irriterad som dom just nu.. USH!


nee.. orkar inte sitta och skriva, ingen av dom fattar vad det handlar om ändå. 

Godnatt på er alla suckers! 



hungry like a wolf

Sitter i boda just nu efter en sjuk helg.. både skratt men ändå väldigt mycket tårar har varit med.. 
fredagen åkte jag med daniel och peter och olis upp till peters stuga, skönt så inihelvete, men det hade ju sina följder :(  efter mycket om och men så vart det någorlunda okej, lite tjafs , men endå roligt att vara där.. Mia kom och hämta mig och vi åkte till jenni i boda.. Lördagen vaknade jag , fick några samtal sen iväg till stugan igen, återigen fick den dagen sina följder.. men återigen var den en bra dag trots allt :)  

Men jag är så jävla less på att vara här så det är sjukt , jag måste härifrån , NU! Jag tänker inte stanna en sekund! Inte en enda jävla sekund i det här jävla huset med dom här jävla människorna som bor här!!!!!! Det finns inget värre än när det kommer hit folk och ska styra och ställa precis ALLT ! bara för att dom tror att dom är bäst och kan allt behöver fan inte dra ner alla andra i deras jävla skit! nej , jag har fan bestämt mig, det ska finnas en stor jävla anledning för mig att stanna kvar här! JÄVLIGT STOR! Skulle fan ha tagfit lägenheten där nere och bara skitit fullständigt i alla jävla idioter som bor här uppe, nu jävlar dras alla idioter rakt över en kam , men det skiter jag i , alla som bor i ljusdalskommun och skiter sen i om dom blir förbannad, JAG BRYR MIG INTE ! ingen annan har brytt sig tidigare, bry er fan inte mer bara för det kommer från mig ! Jag har lessnat, fullkomligt! USH! så jävla less på det här jävla fittstället! 


Ne, jag skiter i att skriva nå mera, avreaktionen hjälpte lite idag iaf.. 



badning

idag har jag jessica och mickis varit iväg och badat med athena :) det var hur mysigt som helst, varmt i vattnet var det oxå :) athena simmade ut med oss hela tiden, lämnade inte matte en sekund :) söötnos :)  Emil och hans underbara dotter nikita kom och gjorde oss sällskap i säljesta :) nikita sprang runt och kastade lera på sin käära pappa :p , jag och jessica sprang och skrattade oss och aktade oss för den lilla besten , otroligt söta besten :) knäppte lite kort innan och efter emil och Nikita kom dit , men himla roligt var det :) jag sprang efter emil och nikita i hopp om fina bilder på dom , fick några som verkligen tog emil med storm (ligger inne på hans facebook) . :) Mästerfotorafen var i farten igen ;) 

efter det åkte vi hem till jessica och inväntade Daniel som skjutsade mig och hämtade jenni :) 
nu sitter jag och jenni här i huset och för av värmeslag. .satan i perkele vad varmt det är ute , och ändå är klockan 01.36 :S 

ne, imorgon hoppas vi på mer sol och bada, jag jenni liam emil och nikita ska kankse iväg igen , trevligttrevligt :) 

Ne , gå och lägga sig kanske? ne :p men röka iaf :p haha.. 
SUCKERS! 

lite bilder från idag. 


och avslutar med en bild på mig gassandes i solen ;) Mina tankar är hos dig hjärtat ♥

missunderstand

Jag vill bara få dig att förstå.. varför kan du inte göra det? 
Det du skickade till mig idag berörde mig verklign.. jag blev jätte glad, men ändå ledsen eftersom jag sabbat det hela :( 

nej nu ska jag sitta och försöka hitta någonting att göra , henrik jobbar och jimmy åkte nyss.. Och du är i norge och jobbar :( finns ju ingenting att göra , absolut ingenting :( 
Saknar gamla tider.. då allting var bra. när det inte var några som helst bekymmer. bara levde livet och hade det skit bra med alla runt omkring en.. nu är det mest att man bara står här.. helt ensam.. utan någon som helst att luta sig mot.. 
Jag saknar dig så otroligt mycket :( kom hem igen, så vi kan prata igenom allting som har varit. bara vara hemma hos dog och t.ex grilla,ta någon öl och bara prata.. precis som förut :( 
saknar alla dom där stunderna vi hade.. när vi kunde ligga och titta på varandra och bara skratta. ha roligt tillsammans .. varför är det inte så längre? hur kunde vi låta det gå såhär långt att vi inte ens kan vara vänner med varandra? 
jag saknar det.. 

sitter just nu i boda och har bajstråkigt.. som sagt så åkte ju jimmy.. så jag sitter i boda helt ensam med hundarna :( 
ingen är inne på msn, ingen svarar på msn , ingen är social :( 
Idag har vi gjort klart bussen tills henrik åker imorgon (-.-) .. hade velat följt med :( men nej då.. inte i år.. bestämt men icke :(:( Blir väl att sitta här ensam i 5 dagar och hoppas på att någon vill vara social med mig.. troligtvis inte :( 


nej nu ska jag inte skriva mera , lägga in lite bilder kanske? 
En sommar bild på mig som jag knäppte först innan jag gick och sen under tiden jag gick från kramsta till boda.. 

Jag har färgat håret oxå :) (bilden är sen jag och jenni promenerade) 

avslutar en bild på mitt lilla murveldjur Ken Nordin ♥ 

nu kom henrik hem så nu ska jag ut med hundarna och mata katterna sen vet jag inte.. 


Men säger Godnatt sverige och Norge, uppdaterar imorgon om jag kommit dit jag vill..

Puss på att du är den underbaraste människan i världen :* 

RSS 2.0