Shopping

just nu sitter jag i en affär som jag har shoppat i :D SVINTREVLIGT ;D

är hemma i jarse igen nu , och det är underbart , iaf när jag får träffa ken. har saknat honom som fan , så ikväll blir det att vara hemma med raringen , bara mysa framför tv:n och titta på film.. har saknat det. så himls mysigt. hoppas  jag iaf . :)


and here im standing.

nyvaken,dåligt humör , nästan inga cigg , missa bussen, inga kläder.. fan vilken bra morgon!!!

Idag ska jag och emma åka till veterinären med valparna.. Hoppas att det går bra. :)
annars vet jag inte vad som händer.. Två valpar flyttade igår iaf, skönt , men förjävla tomt..

Jaa.. kan inte påstå att det är positiv energi i den här lägenheten nu på morgonen.. mest skrik och dåligt humör..  jippie!

Nej jag orkar inte underhålla er längre.

Uppdaterar senare.

Btw , er som undrar , jag stack ifrån ljusdalskommun för ingen av er där uppe vet ett smack om någonting.. inte ens känslor

Here i come!

Ordspråket  plötsligt händer det  kanske stämmer ändå , igår beslutade jag mig för att åka till gävle. :) hur satan jävla inihelvete roligt !!! men könslosamt........


nu sitter jag nere i gävle och saknar mitt hjärta så det gör ont.... vill att han ska läsa mina inlägg , inte bara dom dåliga , utan oxå dom bra. inte bara när jag är på dåligt humör utan oxå när jag  saknar honom eller när jag skriver hur inihelvete kär jag är i honom.. varför förstår han inte? han är den enda jag vill ha , ingen annan.. absolut ingen annan!

Jag är jätte kär i dig Ken Olov Uljas Nordin Kykyri , du är den som alltid kommer stanna i mitt hjärta.

Såhär är det. fråga inte varför jag är inte i gävle , kommentera inte vad jag skriver om jag inte ställer en fråga. acceptera!!

Och nu ska jag få tag på min omöjliga syster. så vi hörs!!!!

piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip

så jävla svårt att förstå att vissa läker senare än andra? Nej självklart inte.. bara för att "" gör det så måste alla andra oxå göra det ! Gaaaaahhh!!!!!!
och inte fan blir det nå jävla bättre när man sätter igång det här jävla humöret jag har ! Då går allt åt helvete.. FITTA!

NEJ ! nu ska jag lägga min breve ken och kolla på tv!!

orkar inte med "" idag..


Hejdå!


barasåslutpåallt

Ja , det är väl det minsta orden jag kan komma fram med just nu ,
men otrohet kanske är för att man pussar en annan på kinden? Hm , då kanske man ska börja tänka på sitt egna beteende, men det är klart , så länge "han" gör någonting så är det ju självklart att man ska stryka ett sträck, men om jag ens bara skulle göra någonting av sakerna "han" gjort så skulle jag vara död för länge sen.. Undra om man ska börja betee sig som han gör, undra vad man får för reaktion, eller beteende tillbaka.. kan inte båda gott iaf..


- älskling. jag är en hora så det gör inget om jag gör sånt här med andra. kuken va bra den med.

Meningen ovanför fick jag av mig "pojkvän" som såg en bild på när jag pussar jocke på kinden.. men när han har varit otrogen ska man inte bry sig , jag fattar inte det där som han menar med kärlek , nu vad han menar med det vet jag ju inte..
Alltså, jag är så less på att bli kallad hora hela tiden medans "han" ska kallas manlig???!!

Näe , vet ni vad ? jag ska skaffa mig en egen lägenhet med egna saker så kanske det blir bra. kanske ska bli ensam för att det ska bli bättre ?!?!??!?!!?!??!??!???  i still wonder.........


gaaah !! lalalalksklfrtombsåkr¨goöärevpobtemhnjAPOÄZKGÖBÄNAE'POFÖSGPNB'AÖJISE¨TPGIHKcbjhwepotgju0gåjpioaebjhnipjavrjhb'aperjbipjareja'ägjäeta
aerlhparekgäpaerkg'åawrkgå
wrgåkra
ewåkgerkgäpakweräprkgtprekgpgktrphjpeaäkgptk,hoejah
'hjehoskrtöhksdlrtmgbjhtoåhekomgaoehjoWERKMGVMBTIHJEÄAÅOJTGOA
hjrthgkmeölrkgo5hmowre,fgärmhäer,gkäwr,geöohnrojgrwjtåwekväpd,qwelänfrihbjoårkgpdemvrntohjnwrä'kfgw'rh
wgkmoljhöorwkgrhöpjnökrwjfwäoegjkothjwärofkeöpg,bmrthijrwoåtiwepf,wrämgbtoähjwrjghn

Lite avreagering..


Ciaoooo..

Ämbarbovägen14B

ja nu sitter jag på ämbarbo vägen 14B och väntar på att sara ska bada färdigt så man..Jaa.. vad väntar jag på egentligen? :p ..

Åkte hem ifrån Jennica , till sara såklart , hämtade upp Stefan och Jocke på vägen hem , stack hit, bakade "kladdkaka" eller vad jag ska kalla det , åt det med grädde och myste framför tv:n med kaffe :) Underbar kväll , dessvärre inte med älsklingen , men sara får gå bra för tillfället ;) Hehe..
Skjutsade hem Stefan och Jocke och fick ypperligt tråkigt, tog en raid till jarse för att kolla vad som hände där. ( ingenting vill säga) sen for vi hem igen, satte oss vid datorn , sara fick hjärnblödning på något pucko borta i åsbo så då vart hon tvungen att bada ( hade tänkt att bara duscha)..
Sååå.. nu sitter jag här och har skrivkramp i händerna då jag är van med mjuka knappar , inte stenålders knappar :p . Haha..

Imorgon ska vi åka till Bollnäs , jag Jennica och Sara , roligt ska det bli , införskaffa sig lite nödvändiga saker kanske ? :) kan ju behövas. :) :)


nej nu ska jag sätta mig i soffan och vänta på att sara ska bada klart :) men vi hörs :)

Ciaoo

skorpa

ja nu sitter jag hos jennica och äter en skorpa (kladdkaka som stått i ugnen för länge) som lars har bakat :) riktigt god , men var lite hård :p
vet inte riktigt vad som händer ikväll . ska sova hos sara ikväll iaf :) trevligttrevligt.. :)

vart bjuden på mat hos Jennica , svin gott var det :) Spagetti och köttfärssås. yummie! :)

vad har hänt idag då?  jo... jag vaknade klockan 9 av att det låg någon breve mig (gick nämligen och la mig själv igår). Och överlycklig va jag att det var ken som låg där , kramade om honom och pussade honom på halsen, sa godmorgon och klev upp :)
Åkte med Mattis till byn och stog på macken och drack dricka i väntan på att Jennica och sara skulle hämta mig :)

och nu har dom gjort det och jag kommer knäppa mig galen med bilder imorgon :p


näe.. nu ska jag vara lite social och dricka lite kaffe :)

men ha det så bra allihopa så uppdaterar jag senare :)


Ciaoooo

Skiljas ?

Ska vägen vi går på skiljas eller ska vi fortsätta tillsammans? Jag undrar egentligen hur många gånger jag har ställt den här frågan till mig..Alldeles för många när jag tänker efter. Ush..varför ska det vara såhär?
Den ena ska respekteras , medans den andre måste respekteras.. Jag orkar inte med det här länge till.. bröt ihop ett x antal ggr idag.. och det berodde inte bara på det här kan jag lova.. Det var verkligen allt som kom.. allt sen i oktober..... Allt..

Sitter just nu hemma och inväntar ken för hemfärd från tranan.. Boring ställe..Menmen, så länge han har roligt så..
Vet inte om jag ska gå och duscha,sova,röka eller ut med hundarna.. Är inte motiverad till någonting om jag ska vara ärlig.. vill helst bara ligga i sängen med pojkvännen och bara mysa. Bara påminna varandra hur mycket man älskar den andra personen eller hur mycket den andre betyder för en.. Men vissa drömmar går aldrig i uppfyllelse,det är jag gammal nog att förstå.. faktiskt..

Gävle..
Jaa.. ska man åka ner och kunna tänka.. (samtidigt som man vet att det alltid händer någonting när inte jag är hemma)
eller ska jag stanna hemma och vara med sara och jennica? Jag vet inte. har inte bestämt mig. Bollnäs lockar göör mycket, men vet inte om jag klarar mig tills på fredag. fattas väl bara att det blir tjafs ikväll.. för blir det de , då sticker jag. förgott..
Skickade t.om hejdå till mamma idag och bad henne att inte ringa , klarar inte av att prata med henne.. hon får mig att tänka och det är inte bra för mig just nu.
inte när jag har såhär mycket tankar i huve redan. behövs inte en till...

förkyld som ett sepe är jag oxå.. Näsan bara rinner på mig, hela tiden! och det stör mig, fruktansvärt mycket. jag vill kunna andas genom näsan..annars ingen ide att andas, hatar att andas genom munnen.. Ush.. snuskigt..
så nu är det lambi papper och nässpray som gäller.. Haha, nästan skrattretande.. har inte ett korvöre men ändå kräver jag att ha lambi och nässpray.. :p , är kanske lite av en nörd ändå? va?.. Näeejj... inte jag.. :p

Nej nu ska jag röka en sista cigg,kissa och sen krypa ner i kojs.  Ha det så bra allihopa. GONATT




Hoppashoppashoppashoppashoppas.. Älskar dig så otroligt mycket ken. lämna mig inte.. ♥

belive

Tro hopp och kärlek , alltså vad står det för egentligen? Det finns ju egentligen ingen som kan säga vad det står för.. är så less på dom där orden.. trodde verkligen på dom orden förut.. hoppades på att det skulle bli bättre.. Men inte fan fick man en bra kärlek för det.
Ser ni ? Bara i den här meningen så har jag fått med dom här " bra orden " i en negativ mening.. så det finns egentligen ingenting gott i det.. Det är min syn i det hela iaf.


Var in och tittade/läste lite på SandraNilssons blogg nyss..
Jag vet att folk förändras , men det var verkligen inte jag som förstörde detta.
jag försvarade den pojke jag älskade då, med liv och näppe.
Men ändå är det alltid tjejens fel ?!
Jag förstår liksom inte.. varför ska det alltid vara den andres fel ?
Det är ju inte dom som väljer att bli ovän med "exet" .. eller har jag fel ?

Sitter hemma hos sara nu förresten :) Kom hit vid 1 och sen vart jag bjuden på mat och får tillbringa resten av dagen med världens underbaraste kevve! Finns ingen unge som kan en med sån stor storm som han gör, man behöver bara titta lite på honom så är man fast!


haha , läste att det är ett par som har förlovat sig. jag säger bara LOL !! haha , det var väl inte på riktigt ? Eller var det de? Hm , ja man kan ju börja fundera när det kommer in ringar i bilden ;) Haha.

Utöver allt det här så går mitt kärleksliv ganska bra. eller nej , nu ljög jag.. det går som det alltid gör.. skit..


Jag längtar tills det är den 19/2 när alla valparna flyttar. så man slipper oroa sig för dom. :)

nej nu ska jag gå och vara social . :)

Ha det så bra allihopa. Tänker på mitt gelé hallon !! ♥

ViktoriaDesireeNorellKaas

Jag är så less.. så less.. Varför kan det aldrig vara bra för mig för ? Oavsett hur bra jag än gör det så blir det bara fel..
Jag orkar inte gå runt hela tiden med ett jävla leende för att försöka fejka att jag är på glatthumör. Snart blir jag genomskådad och då går det åt helvete!

Nu är alla valpar sålda oxå.. Jippie. Fast vill inte att dom ska försvinna, kommer bli så tomt hemma.. :(
Har möblerat om här hemma oxå :) Bytt sovrum och skit :) bra vart det iaf :)

gör inte ett skit just nu.. kände bara för att skriva några rader. och det har jag gjort nu. så nu ska jag röka sen lägga mig i soffan med min underbara! ♥






Im so ugly

tycker du iaf.

...




JAG ÄR SÅ FUCKING JÄVLA LESS PÅ  ER ALLA!! DRA HÄRIFRÅN!!! JAG VILL ALDRIG MER SE ER!!!!!

O my good!

Ja nu sitter man hemma igen. har varit och grattat småsyskonen. Fyllde 2år. (REDAN ?!?!) Kan inte tro att dom är så gamla.
Dom är så underbara mina syskon. och vet ni? Jag älskar dom!


Va på Bunkern igår och hade skit trevligt, träffade folk man inte har träffat på hur länge som helst. Skönt var det iaf :)
Idag har det inte hänt så mycket. Mest bara fördrivit tiden. Så jag kan få gå och lägga mig :) För imorgon börjar praktiken :) Häärligt :)

Och valparna bara växer så det knakar. Nu är det mindre än 3 veckor kvar innan dom flyttar. :( Tiden går så fort.. Men tur att Ikea stannar iaf :) Och nu...... Nu ska jag lägga in lite bilder så ni ser hur dom ser ut :)



Ha det så bra allihopa , jag ska fortsätta bo tillsammans med en idiot som inte fattar ett skit!

RSS 2.0