a week

hänt så förbannat jävla inihelvete mycket nu på en vecka..
har bara ett ord för det : förvirrad ... 

Vet inte vart jag ska ta vägen längre, åker man dit får man inte det,åker man hit får man inte då.. 
senaste dagarna har varit ett rent jävla helvete..
saknad,tomhet,känslokall,hat,värme,kyla,ensamhet,närhet.. ja , allt ni kan tänka er.. 
fyfan vad folk förandras snabbt. ena sekunden älskar dom en, andra så hatar dom en.. :s 
Är totalt förvirrad över den senaste veckan, visst jag har haft det lite roligt och så, men ändå. 
jag vet inte ens vilka jag har kvar som vänner/kompisar/bekanta.. fattar inte ett skit längre..
varför ska man egentligen sträva efter någonting som man vet är bra när allt bara blir skit i slutändan? 
Jag har slutat hoppats längre iallafall.. jag tänker inte sitta på min röv halva mitt liv (igen) och försöka leta efter någon lycka. 
jag tänker bli celibat. helt ärligt. varför ska man lära sig att äslak någon när man  bara blir sviken hela tiden? 
känns som att jag kan sitta och skriva i flera timmar om hur jag känner för den senaste veckan men orkar inte riva upp det där jävla såret någon går och krafsar på redan..  

och för den delen är det förbannat jävla fittigt varmt och jag vet inte vad jag ska göra.. har hållt på med den där förbannade jävla biljäveln hela dan idag.. är så le..

men nu kommer jag ha dom bästa 12 dagarna i mitt liv tror jag , iaf 5 :D Kommer åka hem till dig och bara kramas med dig.. gud vilken överraskning. :D Du vet inte vem du är och du är ingen kille ;)  och du bor inte i gävle.

Nej , nu ska jag åka och bada med mina älsklingar: Nova och Athena :) 

Ha ett underbart liv, för det lär jag ha ;) 

So long SUCKERS



ticktack

ja klockan går men inte fan blir jag trött för de -.- jag ska upp om några timmar, varför kan jag inte bara bli skittrött och tvärslockna framför datorn så jag får sova lite inatt iaf? :(  imorgon händer det oxå.. :S 
morgondagen kommer bli ett fiasko.. bara massa tjafs och missförstånd.. just like everytime :( 

sitter och lyssnar på whitney Huoston - I will allways love you , tänker tillbaka och minns.. 

kan inte bara allt det här vara över? bara en liten mardröm som bara finns i skallen... 

just vid detta tillfälle känner jag att jag är skit nervös över imorgon, varför vet jag inte, jag har ju träffat dig hur mycket som helst förut :S vad är jag så rädd för? kommer det hända nåt eller vad?

orkar inte sitta och skriva av huve just nu, börjar bli trött ( :D ) och det rinner ur näsan på mig :( 

JAG ÄR ALLERGISK MOT MIN EGNA HUND :'( Jag kanske måste göra mig av med llllllilllllle frullllll :'(:'(:'(:'( jag vill inte de :( inte i första taget, jag ska testa allt som går, vägrar sälja henne :'(  det är min ögonsten ju :(:'(  FAN! 

nej nu ska jag gå och ut och kissa alla hundar , kommer nog sätta mig vid datorn igen men orkar inte uppdatera någonting mera :p , men jag uppdaterar självklart efter midsommar ;) KAMERAN KOMMER TILLBAKA IMORGON :D:D:D:D Så nu får ni passa er, nu kommer jag knäppa som en dåre ;) 


Ne, jippie kayey motherfuckers !

heartbroken..

Allt är borta , förevigt.. kommer aldrig bli som förut. aldrig någonsin :'( Det finns ingen i hela värld som jag älskar så mycket som dig. du var mitt allt :'(  varför får jag aldrig vara lycklig? du gjorde mig alltid så glad, dina ögon.. dom underbara ögonen som du har på ditt vackra ansikte, dom ögonen.. dina kramar, fick mig att känna mig så trygg, ingenting kunde gå fel. absolut ingenting.. men fel hade jag :'( 
bara massa skit :( var det verkligen kärlek mellan oss? kan man bara ge upp kärleken såhär? med ett ord? ett enda? :'( jag vill inte träffa dig, men jag måste träffa dig.. det gör så ont :'( att se dig må dåligt gör ondare, om jag bara kunde krama om dig och släppa på trycket :'(  
jag orkar verkligen inte det här igen.. Jag har förlorat den jag älskar mest av allt på denna jord, det finns ingen annan för mig. ingen alls.. du tvivlade på mig kärlek.. 
det går inte att göra någonting annat än att bara gråta.. gråta över hur dum jag har varit mot mig själv som låter mig bli kär, jag vet ju hur det är. jag vet hur det känns, varför bli det igen? 

*gråter långa nätter, tänker på dig, du är inte den du va men jag längtar efter dig*

jag klarar inte av det här själv.. jag behöver dig hjärtat :'( hur fan ska jag komma tillbaka på egen hand? jag orkar verkligen inte vara glad :'( vill bara försvinna.. 
hur i helvete ska jag klara mig utan dig? det var ju du som hjälpt mig enda hit :'( 
jag vill åka till dig NU! vill springa på dig, krama om dig och få dig att förstå att jag faktiskt älskar dig mest av allt. snälla tro mig :'( 

jag orkar inte skriva mera, väcker så himla mycket :'(:'(:'( 



och alla som läser det här, jag skiter i vad ni tycker, det är min blogg, ingen annans! 


Jag älskar bara dig, tro vad du vill.. :'( 

besvikelse..

Efter att man har kämpat såhär länge för att det ska vara bra så går ändå allting åt helvete.. 

man har verkligen trott så mkt om folk att dom aldrig i hela sitt liv skulle göra såhär.. men det är väl såhär människor fungerar, slutar aldrig förvåna en... 



Ny grepp

Ja som dom flesta vet så har vi genomgått otrooligt mycket den senaste tiden, kärlek,besvikelse,bråk & end! 

men jag tror det kommer bli nya tag. jag får lägenhet nästa månad och flyttar , det ska bli så skönt att få en ny start igen, hoppas bara på att jag klarar av det här nya greppet, klarar av att stå på egna ben, det är nog det viktigaste. Ja det är det nog.. har varit så mycket som har stått mig upp till öronen, men jag ska släppa ut det, det ska bort, ingenting från förr får vara med i mitt nya liv. absolut ingenting..
en egen lägenhet.. guud, längtar som en tok. vad skönt, du,jag och hundarna, underbart ! :)

samtalen på dagarna, smsen på kvällarna, allt får mig att vilja säga och tro så mycket, frågan är om jag vågar? 
ska jag tro på allting? 

* is it right, is it wrong? whata hell is going on, I dont care, I dont mind, just show me were you are! *
 
Mitt nya ordspråk tror jag. jopp , det är det! ..
 

Vet inte riktigt vad jag ska skriva..
Längtar som fan tills onsdag ;D Fyfan vad vi kommer få roligt stiligamannen ;) massa öl och prat , just like yesterday ;) 

Jag och henrik skulle åka till ljusdal igår på statoil , men jag var så sur och grinig så jag vägrade gå in , då tänkte henrik (utan att säga nåt till mig) att han skulle få mig på bättre humör och åka och träffa en väldigt bra kompis till mig, iaf, jag somnade i bilen , vi sa inte ett ord till varandra under hela resan , därför jag somnade , vaknade upp strax utanför arbrå, men fattade inte riktigt vart vi skulle, ville inte fråga henrik då vi sur på varandra tidigare, så jag satt bara i bilen och tittade när vi körde in i bollnäs, sen somnar jag , (IGEN).. vaknar igen, men denna gång utanför ockelbo.. ? Vartfan är vi på väg nu tänkte jag , och så började jag titta upp ordentligt , då såg jag en skylt . * SANDVIKEN* ? Eh, okej? :S så jag skickade ett sms först till maria och kollade om hon var vaken,(jag visste ju inte vart vi skulle) och ett till Jonathan.. Jonathan vaknade när jag skickade (förlåt) och frågade vad i helvete jag va ute och gjorde i sandviken kl. 01.10 på natten!? :p så jag och henrik åkte dit och jag tog en cigg med honom och pratade om hamstrar och dumma gävlebor x) haha.. 
jag och henrik skynda oss hem så vi skulle orka liiite idag när vi skulle kliva upp , 4 imorse var jag här igen, trött som ett sepe, vaknade 12 och då började allt -.- IGEN ! 
men iaf, efter att kvällen igår var käpprätt åt helvete så slutade natten väldigt bra :) 
Så tack för sällskapet och utskrattningen när räven kom.. -.- :p 

Just idag har det inte hänt så mycket, jag och henrik åkte ner på byn och skulle hämta balsläpet så vi kunde hämta bal , jippie, viktorias rygg är som en krokig banan.. iaf, vi åkte ner på macken och åt , GUD VAD GOTT MED MAT! :p  åkte hit, henrik skulle åka iväg och harva så jag tänkte vara här medans, men icke, henrik ligger nu och sover på övervåningen.. och jag måste in på järvsö snarast ;) 

Menmen.. nu orkar jag verkligen inte skriva nå mera , det är svinkallt här och bajstråkigt att sitta vid datorn alldeles själv.. nej nu ska jag gå upp och väcka henrik och kasta ner honom från trappen ;) haha ! 

Puss på att jag älskar dig mest av allt, gjorde det, gör det, kommer alltid att göra! Du är min ögonsten , min dyrbaraste diamant på denna jord, dig gör jag mig inte av med i första taget!  Så Smuss på dig, du vet vem du är :* ♥

thoughts

is it right, is it wrong? whata hell is going on? I dont care , I dont mind , just show me were you are! 

why do i love you ? 

missing

saknaden efter dig är obeskrivlig , sist jag såg dig gå ifrån mig gjorde du ett stort hål i mitt hjärta , hålet kommer nog aldrig fyllas igen om jag inte får se dig någonting mera..
Det går inte att förklara med ord hur otroligt mycket jag saknar och verkligen älskar dig!  förstår inte hur det kan vara så mycket tvivel.. kärleken mellan oss är det bästa som hänt mig, någonsin.. jag vill bara ringa dig 700 miljoner gånger om dan och påminna dig om att jag verkligen älskar dig, att jag verkligen aldrig i hela mitt liv kommer lämna din sida, att jag alltid kommer vara min! min och ingen annans! 

Puss på ärlighet! 

harvning,såning och massa tok

Shiit.. nu var det ett tag sen jag skrev igen . faan , måste bli bättre på det här!

Jaa , som alla vet har ken åkt till norge och sen han åkte har allt blivit DÖ tråkigt.. finns ingenting att göra, ingenting att hitta på.. ne.. bara allmänt tråkigt.. 
Iaf  vad jag trodde.. men icke :) Jag har varit med henrik varenda dag och jobbat och stått i HELA TIDEN! Förstår nu hur jobbigt han har det som jobbar typ 24 timmar om dygnet.. Men men , roligt har vi haft :D Harvat, sått , kört traktor, ja massor :)

När vi harvade hade jag dö tråkigt.. fanns inte ett skit att göra , bara guppa dit, kastas dit , göra illa mig här å där , men när vi sådde hade vi hur roligt som helst , höjde sterion på max och satt och sjöng med som två idioter , jag då (mästerfotografen) som inte kan ge fan i att inte knäppa kort , va ju tvungen att knäppa 3257 miljoner bilder när vi arbetade , bilder på det kommer sen :) 

idag har det fan inte hänt mycket iaf :p , vaknade 12 idag och åkte iväg och skulle plocka ihop plast eftersom det va plast insamling idag , -.- .. peter skulle så stooooooooort göra det , men han låg och sov.. så vi fick avbryta våran "lediga dag" och åka dit och hjälpa honom , det var förbannat jävla roligt , varenda gång peter hjälper Henrik så går någonting sönder, så sant som det va sagt gick det minst 3 hydralslangar.. Haha! Pojken lyckas då med allt tycker ja :p .. efter många om och men (18.00) åkte vi och käkade  pizza på sibylla och sen drog vi iväg till bäcken och hjulade 6930 till boda, så det fick peter göra, kom hit och hade bajs tråkigt , så jag satte mig framför datorn och hade allmänt tråkigt..  medans jag satt vid datorn försökte peter och henrik få igång lansian , men den är totalt död den levde inte många mil efter  den flyttat hit kan jag säga.. efter det tog vi en rajd till Ljusdal och tittade om det fanns nå roligt folk , och då drog henrik på sig sin snygga hiphop keps och poppade musik för hela sverige tror jag :p stannade och pratade lite med micke på volvo , sen  åkte vi till boda och nu sitter jag här :) Ska hålla reda på när vi sådde för det tar typ en vecka innan gräset kommer upp, (nej jag är inte en bonde för jag vet det) anser jag iaf :p 

Och det var jätte skönt att höra din röst idag ken, höra att allt gick bra med flyg och resa :) Hoppas du kommer hem snart gubben! 

så nu blir det lite bild uppläggning :)
GÅRDAGEN (tisdag) 
Idag (onsdag)

väldigt roligt om man bor i järvsö.. NOT!

ne , slutskrivet , nu blir det eb rök och sen facebook ;)

Älskar bara dig , dig och ingen annan :* just dina ögon.. ååh.. ! <3<3


Bodavägen111

Ja , två veckor har gått sen jag skrev sist, får lära mig att skriva lite oftare.. 

Vad är det som har hänt då? jo.. hur mkt som helst..

Ska bara skriva en snabbis nu att jag är i boda med jenni och liam , vi ska ut på järnvägs och ha skit kul men innan ska vi ÄTA ! 

Så hejpa

RSS 2.0