onsdag

när det känns som att allting är uträtt har det inte ens börjat.. 
men liksom, varför ska jag någongång känna det bra för? 
finns ju ingen mening med att just jag av alla liksom?


sitter här och väntar på att murwi ska komma hit och hämta mig så vi kan åka hem till honom så jag får tvätta mina kläder :) har faktiskt haft jättre trevligt med honom nu (förutom alla lögner och allt skit) men bortsett från det :) men sitter just nu och tittar på film med jimmy och har allmänt tervligt :):) har inte hänt så mycket idag, bara varit här med dodidodi,buster,jens och jimmy =) ska ta en cigg nu och fortsätta titta på film ,
se you alla suckers!

Ärlighet

Vad är det egentligen mellan killar och ärlighet?
varför fungerar dom inte ihop?
varför är det så svårt att vara ärlig i huvudtaget?
jag har försökt fått dig att vara ärlig mot mig enda sen allting började med *******
men inget av det jag gjorde hjälpte , och det verkar fortfarande inte fungera.
jag försöker verkligen att strunta i allting som har med dig att göra,
men du gör det svårt för mig när du sitter och säger att du saknar det vi hade,
ångrar det du gjorde mot mig, men ändå fortsätter du?
varför ska det alltid uppstå problem?
finns det ingenting som sammanknyter viktoria med kärlek?
Om min sanning ska komma fram så tänker jag försöka så gott jag kan (återigen) för att glömma dig.
glömma allting vi hade. Svårt men sant..
Kanske på tiden att jag plockar ur ringen ut jackfickan oxå?
förstår inte ens varför jag har den där. inte heller kvar alla bilder...?
och frågar man så får man nog inget riktigt svar..
Utöver det så sitter jag i boda med Jimmy och Jens, tittar på narnia och försöker få lite värme ;b
har inte hänt mycket idag, mest bara haft ångest för att jag åkte upp hit igen.
hade jag kunnat så hade jag stannat hos er i gävle hur länge som helst.
jag saknar er redan, och det är otroligt mycket..
ska ut och hjälpa Henrik och Ken att skruva nu.
Se you alla suckers , Och DU! Ge mig sanningen, visa att du tycker om honom!
Någonting jag alltid kommer hålla fast vid! Tack för att du finns ♥

snuskigt

ja hur otroligt snuskig personer kan vara!
jag förstår inte hur folk i huvud taget kan sitta och tro att man är någonting,
bara för man har någon på "listan" .. Gah! Är så irriterad så det är helt jävla otroligt!
Och nu vet man varför man kallas icke vän oxå, jag anser att man är en vän om man kan höra av sig när man är bland folk, inte bara när man är ensam och inte finns någon annan till hands!..
Och hur man kan sitta och ljuga en rakt upp i ansiktet är helt otroligt..
efter ett sånt jävla band som man har , men det är väl det man förtjänar....?


och kvällen vart inte bättre när du bara säger massa skit och sen bara skiter i det!...

nej , jag är så sjukt less så det är fan helt sjukt!!
nu ska jag dra HEM till gävle igen och leva livet och tänka på allt annat än dig, du och han..

HEJDÅ!


det går inte ! IDIOT!

nu sitter jag här i soffan med athena.
har nyss tagit mig en kopp med alldeles svin gott blåbärs te :) Och gott var det!
i helgen var jag ner till zandra och david och hälsa på , riktigt trevligt.. Här kommer lite info!

Fredag:
vaknade runt 10 tiden, klev upp ur den underbart sköna sängen för att gå ut i det svinkalla huset.
åkte hem till mamma och käkade typ 496859068045 mackor , sprang sen upp till bussen , vidare till ljusdal :) satt där i en evighet kändes det som, sen tåget till gävle , de var DÅ det roliga började ;)
kom ner till gävle , satte mig i hundgården så Athena fick springa av sig, och tur var väl det, efter någon minut kommer Athenas pojkvän Pluto (mastiff) , Och athena blev överlycklig. :D
Vidare till underbara Zandra och David , exremt roligt att träffa dom igen :) Zandra skulle ut på krogen så jag satt mig och tittade på tv och gosade ner mig i soffan med hundarna :) orkar inte skriva vad som hände under alla 4656 timmar zandra var borta , men på morgonen kom hon hem iaf, 7(!!!) och kom inskrikande i tvrummet där jag sov och pratade med sin hund i volym 329584699038640!!! ;O :p , men jag somnade om och gick ut med hundarna när jag vaknade :)

Lördag:
som sagt vaknade jag någon timme efter zandra hade kommit hem och försökte slita ut både david och zandra eftersom dom okkuperat sovrummet och vägrade kliva upp! Dom klev upp runt 3 (:O:O) då jag redan hade hunnit vaknat till liv,. varit ut med hundarna ett X antal ggr, och nästan haft roligt ? NOT !
iaf, zandra satte sig framför datorn, och jag framför filmen * WEED - Silverfangs son * SÅ SJUKT BRA!!!! Jag älskar silverfang! Och nu har jag äntligen sett tvåan! :D Eller ja, iaf 16 episoder :p , men ska ner och titta klart på ettan, ska ha filmkväll och titta om på hela tvåan , så man hänger med :p , sen gick jag och la mig, tvärslocknade runt 1 tror ja. ( innan WEED städade jag hela deras lägenhet för det var inte så städat.. Men i slutändan vart det helt rent och skit snyggt! Hoppas bara det ser likadant ut när jag kommer ner nästa gång.. (harklar och pikar lite på zandra :p )

Söndag:
WEED igen! weed hela dagen! Och det är ju så sjukt jävla roligt!! fast denna gång var david lite halvintresserad av dom, fast han inte skulle se dom, så han smög in ibland och tittade lite, sen skyndade sig tillbak till datorn :p
tittade på super nånting, som oxå är sjukt bra! Redan då var klockan över 11, så dagen gick typ ut på att titta på weed och ha allmänt trevligt :) Zandra klippte mig oxå :) SKITBRA!
Och tack david för du valde snelugg :):) SUPERDUPER SNYG♥GT BLEV DET!! :D
Sen vart det typ läggdax. men nu ska ni få höra era jävlar!

Måndag:
Hmm.. jaa. jag klev upp, packade mina saker, tittade lite till på weed och sen gick jag till stationen.
Hoppade på tåget till hudiksvall , in till sjukhuset , svimmade halvt, grät en skvätt, taco på fyren, present till liam sen hem till järvsö igen.
Åkte upp till syster med daniel, tog in liam i sovrummet och bytte om till hans nya kläder som hans älskade moster hade köpt ;)
Detta fick han av mig : En rödrutig skjorta, en par svartgråa jeans och röda hängslen! VIPPS! så såg han ut som minime till sören! så underbart gullig! Och han lärde sig att "snärta" med hängslena! :) mosters gobit det där ;* ♥
sen käkade jag och liam tårta och bullar , sen bar det iväg hemåt :) , och kvällen avslutades med sjukt mycket bråk. Som vanligt.. denna gång var det annorlunda.. Jag sa ifrån, slutade svara. och somnade!

Idag:
ja , idag har jag ju inte gjort mycket alls.
typ suttit och haft bajstråkigt sen jag vaknade ungefär.
nej, nu ska jag gå och göra lite mer te, röka och njuta av mina inköpta kläder :)

Tack för en underbar helg David och Zandra :) Hoppas det inte tar lika lång tid innan vi ses igen ♥

viktoriadesiréenorell

sitter just nu hos kalle och tittar på comedy fight club ;) denna dag har varit den mest värdelösa men ändå sveriges bästa dag! fy satan vad i helvete vad jag är glad :D


menmen. nu ska jag kolla på tv ;);)



SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCKERS
!!!! ;)

här

sitter nu i boda hos henrik och poppar blå brigader ! Låten får mig att må bra ! tänker som fan på kuggnäs, då.. innan allt började.. menmen , man kan inte få allt , så är det väl bara..

Idag har jag inte gjort mycket alls.. varit med E nu på kvällen , och det var underbart , älskar denna människa så högt på jorden, det är min andra jag. ♥

imorgon är det sanningens ögonblick. vet inte hur jag tar mig dit eller hur det kommer gå, men nervös som satan är jag, ush. hur ska jag klara detta en gång till? Är väl bara att bita ihop och hoppas på det bästa.. som alltid när det gäller mig. men det är väl så livet fungerar ?

vet inte riktigt vad som har hänt den senaste tiden sen jag inte skrivit. inte mycket antar jag.
bästa kommentaren av tobbe :

Får viktoria komma hit?
- ursäkta, men har hon inget liv?  ------- HAHA !!

får väl se vart denna dag tar en , har suttit här och bara haft en förjävla kväll.. skulle ha varit med dig hela kvällen , då skulle det vara såå mycket bättre! du får mig alltid glad, och jag vet att det är ömsesidigt. ♥


nej nu kom ken och henrik hem , så jag ska väl vara lite social. inga glada miner --> HEMSKT OVANLIGT!


Imorgon.. ja.. uppdaterar mera om det efter jag har varit där........



bye all suckers !

do it again

sitter just nu hos kalle, har varit med älsklings E hela dagen ;) fy satan vad roligt man kan ha åt en svenska lektion, mer säger jag icke ;)

druckit mig less på te, ätit mig tjock på kakor och nästan rökt upp all min framtid :p , men jag vet att E är med mig vart jag än går ;)

Ne , skulle bara skriva lite kort. mera imorgon kanske?

Bye !

keep going

nu ligger man här i sängen hos kalle och har tråkigt.. har egentligen inte gjort ett skit idag om jag ska vara ärlig.. som sagt är jag uppe hos kalle, har buster under täcket på ena sidan, athena på mina fötter.. mysigt värre!

vad har hänt under den senaste veckan då?

hmm..


har ju funderat en massa nu oxå , kommit fram till det kloka beslutet. men ingen kan väl egentligen säga att det är klokt men, försöker göra det så klokt som möjligt.. vad ska man egentligen göra när man står här helt ensam? visst, jag valde det själv, det andra iaf.. det första bara kom.. varför ska man egentligen göra "egna val" ? det är ju bara förjävla svårt att veta vad som är bäst för en.

har för övrigt träffat min tvillingsjäl känns det som, har aldrig känts så bra att vara/prata med någon som med dig, och jag skiter i ditt förflutna, alla dumma saker du har gjort,för alla saker du har gjort med och för mig kan jag inte kalla mer än underbara! det känns som vi verkligen har släppt på alla krokar och berättat vårat liv för varandra, och det känns skönt , riktigt skönt !
Så först måndags så satt vi och snacka över ett par cigg utanför macken och bekantade oss med varandra, trevligt var det, och skönt :)
onsdagen träffades vi igen, Hon åkte till Ljusdal och gjorde några ärenden, och jag inväntade att hon skulle komma tillbaka :) , när hon kom tillbaka gick vi in med M och M och käkade pizza på Öje :) Och eftersom hon är vegetarian så beställde hon självklart veg. pizza, vi kom i underfund med att dom hade liiite mycket saker på pizzan, räknade att det var  sammanlagt 11 olika grönsaker på pizzan.. :p  men iaf.
vi åkte hem till henne för att slippa sitta på byn och ha tråkigt, riktigt trevligt , och massor med glasäpplen käkade jag :) gottgott !! satt  väl där ifrån 5 till halv 10 på kvällen , då kom daniel och hämtade mig , så jag och E bestämde oss för att träffas på torsdagen oxå (eftersom hon inte hade praktik kunde vi umgås hela dagen! ) så 10 på torsdag morgon kom hon och sofie ner på byn och mötte mig :) så vi gick ner och satte och i lekparken och snacka lite när jag kom på att jag måste ha legget med mig till ljusdal ! så henrik skjutsade upp mig hit så jag fick hämta det , sen ner till lekparken till dom två bästa!
vidare till ljusdal och gjorde mina ärenden :) en glass på ny fiket , tack gumman!  sen tåget tillbaka till jarse, och vidare hem till henne igen :) vart bjuden på käk och allting där , jätte gott var det :)  sen kom daniel och hämtade mig, i å med det så var det sista kvällen vi kunde umgås då hon skulle träffa sin mamma under helgen.. :( så nu ligger jag här varenda dag in och dag ut och längtar som en tok tills imorgon , då hon äntligen kommer hem! Så då ska jag och henrik åka till hudik och invänta henne , sen ska hon jag och dampbarnet åka buss tillbaka till ljusdal :) om jag får ihop pengar vill säga :p haha pank som en rutten neger.

Är ju hundvakt åt buster ikväll så henrik får dricka lite bärs och slappna av efter jobbet :) trevligttrevligt när man har en liten hund som värmer en hela natten ! :) <3


nej , nu ska jag vara social med daniel tills han ska skjutsa mera fyllefolk, see you all suckers!


E - du är det bästa som någonsin har kunnat hänt mig , tack för att du finns där ! <33

Oj !

nu var det ett tag sen man uppdaterade ser ja..
Och mycket så inihelvete har det hänt under tiden.
vet inte riktigt vart jag sa börja med allting..


Fredag:
Klev upp och var lika sliten som vanligt, hade ypperligt tråkigt hela dagen , tills daniel slutade 4 , kom och hämtade mig hos nånstans, kommer inte ihåg.. Åkte till andre där syster sören och andre satt och drack öl cider och vin , vidare till öje för att äta då vi stötte på tony, Slet med honom till tjocka på lite fest. Roligt  var det, förutom arga miner och snuska personer menmen, det får man leva med. så enkelt är det väl tänker ja.. När vi skulle åka (till stugan) proppade alla in sig i henrik cheva , så jag tappade intresset för att sitta i den bilen , så jag och jenni väntade på att daniel kom istället. Åkte upp till bursen, var där i 8 minuter, sen åkte jag,henrik,sören,jenni och stefan tillbaka till jarse, vidare till ljusdal, Faktiskt jävligt rolig kväll efter vi lämnt surkartarna och snuskot.. kom hem runt halv 2 på natten och väckte daniel, trodde jag, han var redan vaken, Athena , sveriges DÅLIGASTE vakthund, Låg och sov :O iaf, gick ut och rökte, sen sov..

Lördag:
vaknade runt 4 av att daniel åkte iväg på jakt med pelle, men somnade som tur om eftersom jag inte somnat förns efter 2 på fredag natten.. , vaknade ordentligt vid 10 och promenerade ner på macken i ett stort behov av cigaretter ! Humöret låg inte alls på topp , å inte vart det bättre för att man mötte sveriges suraste kart.. Iaf, Hoppade in i Chevan och bar iväg mot bursen men Henrik och ...  ..... Var jävligt skönt att komma härifrån ett tag, bara sitta och umgås med folk, skratta,inte tänka, utan ha roligt! satt där ett bra tag, men började frysa, så jag och henkrik åkte till boda , jag duschade och han klädde på sig långkalsonger och bytte jacka :)
svängde ner på byn så vi fick med oss lite röka , energi dryck och Godis till stugan, väl däruppe var det bara massa sura miner och sönder krossad ruta :p HAHA! Ångesten växer nog i hans kropp skulle jag tro ;) åkte hem hit till kalle, humöret på topp (jag vet, helt otroligt) ocj ivrig över att komma hem, hem till daniel..
Men icke sa nicke i päron skogen..
måste bara tacka alla alkoliserade idioter och det där förbannade skitsaken jag har innanför bröstet som får mig att leva!! Ush och fyfan vad jag hatar lördag den 5/9.. ALLTID !
efter 3 timmars gråt och en massa jävla inihelvete sepe konstiga tankar som flög igenom mitt huve så somnade jag, ÄNTLIGEN!

Söndag:
Vaknade imorse, försökte le, men ansåg att det inte var någon mening med att le, eftersom det inte hänt någonting roligt precis..  var och skjutsade Robban och Braino till hudik, Eller ja, braino följde med :p , jävligt roliga kommentarer på vägen dit . :

Braino - DANIEL , DU KÖR FÖR FORT !
*daniel tänker ett tag och svarar sen*
- jag kan inte köra fortare!!

Hur döv är man egentligen om man misstar sig :p

Åkte till järvsö och hälsa på Patrik,jenni,sören liam och alla hundarna :) , satt och funderade ett tag , sen snabbis på ica och sen upp hit, sitter nu hos kalle och funderar på antingen kasta mig själv ner för trappen eller ta fart och verkligen kasta mig in i väggen. Svårt val..
Ikväll vet jag inte vad som händer. mest bara kastrull huve med potatis mos typ.


Så , nu vet ni iaf vad som hänt i helgen..

:*

RSS 2.0