Hjärnslö

Alltså, hur var det med att anklaga innan man frågat ???

Hade det varit jag som hade lagt ut bilden så hade jag väl förfan(!!!) skrivit någonting annat?!
Du är ju inte min favorit så jag hade kunnat skrivit sååå mkt mera.
whatever...

Kom hem från gävle nyss :) har varit där och varit med min älsklings maria westlund ♥ haft så underbart roligt där nere, så skönt att se hundarna leka utan problem :)

Här är Ella, Elpida och min snygging Athena :)

Och jag saknar dig marre :(  du kommer säkert hata mig för bilden , men det skiter jag i ;)


Detta är min sötnos (skakis) Eva Maria Westlund ♥♥



Nu ska jag och henrik fara till boda , är hos ken nu och hämtade llllillla frulllll... :p

Till er alla från oss alla , DRA ÅT HELVETE !

my people

jaa.. Nu sitter man här i boda igen , väntar på att henrik och ken ska bli klara i bäcken så jag och jenni kommer till ljusdal någongång. :) och nu fick jag veta att dom är på väg , så nu ska vi fixa iordning oss och sen sticka till ljusdal och kli knasiga på kaffe och en massa cigg :p haha, Och självklart titta in massa folk , ugly as hell ;) 


Ni får även se en bild på min absoluta favorit ! 


Maria Westlund. ♥

onemonth

Ja nu är det över en månad sen det tog slut mellan mig och dig....

men såhär bra var det länge sen det va mellan oss, så jag är nästan glad att det blev som det blev..  :) <3

Sitter nu i boda och lyssnar på ' why do I love you ' , tankar,minnen , allt kommer upp.. 

vet inte vad som kommer hända ikväll , kanske blev bollnäs, who knows? 

nej nu ska jag ut och titta på pojkarna , en bild på Athena får räcka för idag :)


va hemma hos mamma och ungarna duscha, athena ville oxå så mamma skvätte ner henne med skum ;) ♥

Sommar och sol

Jaaa :D:D Nu sitter jag i boda och ska byta om , sen blir det öl tror jag ;D 
har varit sånt fint väder hela dagen idag :) har varit ute sen 11 imorse :) så himla najs :) 
Träffade Tony och sara idag , dom kom över till mari med Ebba och Neo , Ebba och Athena lekte som två vettvillingar :p men trevligt  var det :) 

nu är Liam och Jenni på sjukhuset för lulleman hade 39.9 i feber :( har varit jätte dålig i två veckor nu , men sjukhuset sa att vi inte behövde åka upp :| men nu är hon där iaf och jag önskar min höttehulle all lycka ! ♥


Nu ska jag åka med henrik någonstans i sverige , hör av mig när jag kommer tillbaka :) Tjaaaoo! 

alltharenbörjan

men även oxå ett slut.. och ett äckligt snuskigt och irriterande slut!!

att inte folk ger upp? vad är det för mening att fortsätta ? Haa?? 

jag ber folk göra det, jag säger det, jag gör det .. men ingen annan i hela världen är som mig!!

Jag vet fan ingen  som vågar stå för det dom har sagt.. absolut ingen!! 

varför kan man inte bara stå för det man säger för? så svårt kan det inte vara att vara sig själv och ta skiten man får för att man snackar ? men det fungerar inte för människorna jag känner har jag märkt. 

men iaf.

Idag har jag . jenni och Liam följt med henrik till bäcken :) bilder kommer självklart :D 
va och hämtade athena i måndags , såå skönt att få hem henne, så underbar hon är. förstår att Zandra saknar henne. men ska skicka lite bilder till henne oxå :):) 
får se om det blir tranan ikväll :) Maria fyller ju 20 så alla skulle tydligen fira henne där , så det blir nog att man drar dit :) trevligt trevligt :):) 
Mer vet jag inte vad som kommer hända, allt är bara så förvirrande och irriterande! 
hjärnkontoret jobbar 24/7 och vägrar lägga ner , mera behöver ni inte veta. Speciellt inte du ;) 

Ska försöka få min syster att ringa mari bara så vi kanske iaf kan tänka tanken på att åka till bollnäs. ;) 

ne , nu blir det bilder från idag :D 


jaa , ungefär det här har hänt idag , hittills iaf :D  

men nu till den gulligaste bilden idag :) 



Min skönhet och mosters höttehullemacka ♥

Allmänna idrottsklubben

Ja nu var det ett tag sen man skrev , och mycket har det hänt under tiden kan jag lova, allt ifrån skit intressant till helt ointressanta saker :p ,

Tisdag: Jag var till vuxen psyk för att göra en utredning på min diagnos , gick ner på köpingen, hem till emelie och hälsade på henne och bulten, gick ner på station och bestämde mig för att åka till gävle, kom ner till gävle , visserligen roligt , men tråkigt att folk inte kan vara sig själva utan måste spela ett sånt fult spel.. Träffade Athena oxå :) NU I HELGEN KOMMER HON HEEEEM!! :D:D:D Yees! , ja det hände inte så mkt mera på tisdagen..

Onsdag: fortfarande kvar i gävle och försöker få folket att vara sig själv.  men lika irriterad över mars månad och personer fortfarande..  inget mer intressant.

Torsdag : vaknade till världens störta och irriterande ljud, dom höll på att bygga om badrummet på övervåningen! :@ men iaf, gjorde mig iordning, leta ihop lite saker , gick till station , och där började allt.. FYFAAAAAN!!!! wohoo säger jag bara. drog ner till stockholm med en kompis och skulle titta på fotboll , drog ner dit iaf, satte oss utanför t-centralen och drack öl, (okej han drack, jag smakade) :p, sen kom hans kompis matte, skit snäll , men sthlmare... :|  men iaf , så drog vi efter ölen till tunnelbanan och stack till råsunda , MG!!  in till a.i.k shopen och köpte lite saker , ner till blackarmy lokalen , shit, kände mig som , jaa.. :p , iaf, sen drog klockan iväg till halv 7, så vi gick tillbaka till arenan, väl där träffade jag helena igen (en från lokalen) , så jag gick med henne och aqua, yummie btw ;) och vi stod där i klacken å, aah , shit vilket drag, alltså, förns nu fattar jag verkligen vilken kärlek det är till deras lag.. gud vilken stämning.. gah! :)
efter matchen (0-0) drog vi till a.i.k s pub och drack lite mera öl ,ner på east , sen hem till uppsala :D (Hemstaden). :) , väl i uppsala blir det slagsmål och hot , men för mig och helena vart det barenbaren ;) Kom hem till helena runt 4 på morgonen , attackerad av en pussande pittbull , Disa, hur urgullig som helst :):):) Sen vart det fan läggdags 5!

Fredag: vaknade,  ut med hunden i rush , vi skulle ju föfan på begravning om typ 25 minuter :| skynda som faaan ut med disa, äta en macka , springa till aqua , och typ hoppa in i bilarna direkt och for.. när vi kom dit var det många olika kulturer, men en så fruktansvärt fin begravning. den finaste jag har varit på. svart/gula blommor, aik trubaduren och vitmakt i kyrkan, ett jävla ös :) men grät , ja det gjorde man..
Efter begravningen åkte jag och niklas till aqua och sen till jennica (riktiga jennica ;) och vicky och hälsa på , men niklas stack , så jag fick försöka komma hem sj , men som tur är har jag ju dig , som ställer upp hela tiden.. så hem kom jag , kom hem till ljusdal , åkte hem till mamma , hälsa på och bråka med plastpappa.. Hemst ovanligt , såg ibrahim utanför och den andra stod och skrek någonting för att jag visade mamma och dom vad som hände i sthlm.. :| aja , orkar inte bry mig dom inte , nejnej , icke :) sen åkte jag och henrik in till ljusdal  ihopp om att det var öppet så man kunde äta, men icke, stängt överallt.. och då såg jag dom :| IGEN :|:| huua.. eller åt den ena iaf,  stog och pratade med maria , micke , Djibrill , sen for vi hem , drog förbi kramsta och titta en sväng oxå , sen hem till syrran , kröp ner breve henne och somna innan jag hann titta på klockan  typ..

Lördag: vaknade av käraste systerson har total damp i sängen, ligger och ropar på mamma.. fast hon ligger breve :p, upp, väcka henrik , klä på sig , sen bar det  iväg till ken :| hade en sån stor klump i magen på vägen till honom, visste inte vad jag skulle säga, visste om jag skulle titta på honom.. ingenting.. men en sak visste jag : Det kommer inte bli lätt. och det blev det inte. efter allt ihoppackande så bröt jag ihop, totalt... hittade ett block jag gjorde på alla♥ansdag , det gick inte att hålla tårarna borta ,det gick bara inte.. och ken skulle åka till ljusdal och hämta sin tlfn, men han va så underbar så han stannade mig i trappen och kramade om mig, han bara stod där och kramade mig , sa förlåt och kramade mig hårdare, ju mer tårar det kom, ju hårdare kramade han, :') (det var inte lätt att hålla imot när han krama mig måste jag erkänna) , jag packade in alla mina saker i meeercan , fullproppat och klart , sen for i allihopa till boda, kasta ut alla saker , sa hejdå till pojkarna , och dom for.. så då började jag och jenni städa på gården , vart skit bra :) det var roligt som fan att hitta på någonting med jenni, även om man bara krattar en gräsmatta liksom ;) men roligt hade vi , sen gick jenni in för liam vart så otålig , men jag lät mig inte stoppas, så jag fortsatte tills det blev rent på gräsmattan , så nu jävlar :D nu jävlar är det snyggt där :)  det började bli kallt ute så jag gick in och käkade lite..
Senare på kvällen ringer henrik och frågar om vi ska käka pizza, så jag,jenni , ken , henrik och liam drog till öje och käkade, där satt Anders och Janne , dom skratta och hade skit kul , fråga inte om vad , för det förstog ingen :p
iaf,  hem efter pizzan, prata lite med ken, sen drog han till peter och någon i ljusdal, men sen, sen ni jävlar , då drog jag till ken :D mitt i natten :p (vaknade ej när han kom hem inatt) , men 6imorse väckte han mig :| :p
så nu sitter jag här hos honom och väntar på att henrik ska hämta oss, såå..
Nu har ni sett vad jag gjort under veckan..

Enjoy!

bara massa tråkigheter

gud vad jag har tråkigt.. så jävla inihelvete tråkigt.. kan det inte komma hit någon som vill hitta på någonting med mig ? 

har inte hänt mkt alls sen jag skrev imorse, åkte till jenni och nu sitter jag här , alldeles själv. wiee.. va kul? inte.. 


Nästa helg bär det ner till gävle och hämta hem min lilla grid :) Ska bli så skönt att få tillbaka henne hem.. inte för att jag har ett hem , men hit till mig :) har saknat henne sjukt mycket :( 

vet inte riktigt vad jag ska skriva , hade bara lust att skriva lite blogg , inehållet suger rävpung och jag suger på att skriva! 

ne , nu kom ken och henrik hit , så nu ska jag tvinga dom att vi ska äta.. 

ha så kul

some new steps.

Godmogon på mig själv som hatar när ken ska iväg och jobba , jag vaknar ,inte han,sen kan inte jag somna om :( så nu är jag helt vaken, lite på dåligt humör , men det skadar ingen, jag sitter ju här alldeles själv :)
igår hade jag det skit trevligt, jag följde med ken och henrik ner till bondarv och skruva , (intlegensen finns faktiskt) snacka  skit och bara hade allmänt trevligt :) ännu ett steg har gått för pläp, snart klar, eller ja, hoppas jag iaf :p
sen vart det hemfärd till ken , där drog vi på scrubs, la oss i soffan och tittade på tv :) Myspyyyys :)
Sen somna ken :p , och jag orkade inte vara vaken själv så jag vände på mig och somnade oxå , och nu vet ni alla vad jag gör :)

Idag ska jag städa ungefär lika mkt som igår , men idag ska jag till boda direkt efter lunch :)
har plockat ihop alla kort och mina smutskläder (anser inte att jag ska behöva tvätta;) haha..  men blockete behöll han :') ah.. jag känner på mig att det här kommer bli bra , jag är inte ledsen längre :) bara glad att ha honom i närheten.. för han är den mest underbaraste människa på denna planet! och jag älskar honom! ♥


sitter just nu och poppar skitmusik på spotify , haha.. ska snart börja städa, så det bir rent i hela lägenhet tills ihelgen :) hoppashoppashoppas jag sover här då, för då försvinner allt :D

Jag ber om ursäkt till alla jag varit elak på. oavsett vad det gäller.

Ps. Inte till dig som har en pappa som ringer mig och hotar mig med att anmäla mig ? Ds.


Älskar  dig Ken Olov Uljas Nordin Kykyri ♥


Jag vill tacka Eva Maria Westlund för hon har funnits vid min sida sen det tog slut, du är den enda som förstår mig, ochdu fanns verkligen där för mig ! jag älskar dig maria , glöm aldrig bort det!! och jag är evigt tacksam! ♥♥

nothing left

ingenting kvar..
nepp , eller jo , jag har lite saker kvar :p
 
whatever , idag har jag varit hos ken och packat ihop mina saker och städat lite :) sen kom ken och hämtade mig och vi åkte och käka lunch på Öje , yummie :D 

nu fick jag veta att jag inte fått lägenheten , så nu är det bara att leta nytt , igen :'(  varför kan ingenting i mitt liv fungera bra ? nej , allt ska gå åt helvete .. hela hela hela hela hela HELA JÄVLA TIDEN !!!! Gah !

nej , nu ska jag röka .
HEJDÅ!

attberopå

alltså , jag glömde skriva en sak : DET ÄR SLUT MELLAN MIG OCH KEN , VAD ÄR DET DU INTE FÖRSTÅR ? 





Jag förstår inte en sak? Jag kanske skulle ha lyssnat på : jenni,jennica,henrik,sanna,tessan , jaa alla när dom varnade mig, men nej, jag är så blåögd så.. men gjort är gjort, jag vet vad du har gjort mot mig , det är det enda som spelar roll sara hedblom ! du vet, jag tycker det är lite patetiskt att sitta och skriva massa saker i bloggen utan att nämna namn, alla vet redan att det är mig du skriver om, jag skiter i vilket, du gör som du vill , men för i helvete , du har en son, kan du inte ta och växa upp ? typ , skaffa dig ett liv ist för att bara knulla andras pojkvänner, för jag hörde de ifrån någon nära att du va väldigt duktig på de. så jo , jag vet mer än du tror . 

jag orkar inte bry mig mera, du förstörde tillräckligt i oktober, det räcker nu sara. 


Boda/kramsta

fan va jag är kass på att skriva märker jag , vafan , tre gånger på en vecka är inge bra :p 

hm, vad har man att berätta? inte mkt egentligen, mest bara.. ja , jag vet inte :p 


Hur går det mellan mig och ken? jofan :D  det var längesen vi hade såhär roligt tillsammans, har inte bråkat en enda dag på över en vecka :):) Helt underbart, tummen upp för det :) 

Va ner till gävle igår och träffade : Zandra,David,Elpida,Athena och Maria :) Det var skit trevligt att komma ner igen :) 

Bild på liam på tåget ner, han skulle promt ha mina solbrillor på sig, annars skrek han :p Älskar honom <3 



kom hem på kvällen och hade inte tråkigt, men fan inte roligt heller :p  men det var jag, jenni henrik och lulle.. Vi satt bara och tittade på tv, så ringde jag ken och frågade om han ville ha hämtning ifrån krogen , så jag och henrik åkte och hämtade honom, och då dog fläkten i bilen :/ svinkallt kan jag lova att det var i bilen.. men till ljusdal kom vi iaf :) så vi hämtade upp ken och Jimmy kadin utanför stadt , skjutsa hem jimmy till ämbarbo sen till underbara järvsö :) och då frågade ken om nova skulle sova där, sen om jag ville sova där :') och det gjorde jag :):D han är så snäll min lilla guldklimp :) <3 

Sen imorse när vi vaknade ringde vi henrik och åkte på ica,handlade , åkte till boda och käka lunch med alla här :) ken gjorde maten och det vart : pasta, gräddfil och kalvfond :)  han är underbar den där lilla kocken :) 

och nu sitter jag här inne i kylan alldeles själv för att jag så promt skulle skriva blogg, men jag ska snart byta om och ge pojkarna sällskap :)  


Attberopå ingenting , ken duschade Nova imorse, hon ser ut som en liten björn, hela hon är alldeles "frullig" , därav namnet : lille frull :p , men hon lyssnar på det , så :D 


Nej , nu ska jag byta om och gå ut :) hoppas du gillar det du läser.

Puss på alla mina vänner som finns här :) <3



bara en liten bild på min raring :) som alltid kommer finnas i mitt hjärta ! 20080126 <3

Gefle

ja imorgon drar jag iväg till gävle, ska dit med butlen och träffa athena, hämta lite saker osv. 

ingenting är bra här hemma , antingen för bra för att vara sant (vilket leder till ett helvete) eller så är det bara skit..
undrar varför ? jO , Jag vet svaret, och det är du ! DU och absolut ingen annan! 

varför ska man försöka förstöra det som redan finns där ? varför ska man utsätta sina "vänner" för ett sånt här helvete ? Jag förstår inte, om du ska få vara vän med honom, varför fick då inte jag vara vän med honom ? Jag tycker det är meningslöst att bråka,tjafsa eller t.om hålla hemligheter  för varandra , men sure, vill ni hålla på och ljuga ist för att vara den som är mognast och berätta så fine! men stör inte mig , det ber jag om, jag tänker inte lägga energin på dig och ditt beteende längre, det är slut med det nu, gör vad du vill.. men kvittar, så länge du kan ge fan i mig och mitt liv! 


Alla tar säkert illa upp när jag bara tvärbryter kontakten med dom när jag flyttar, men hitta "den rätte" och sen förlora honom, så kommer ni till mig och berättar var ni står själv.. för det är faan inte lätt.. :'( 

Menmen , whatever.. 

kärleken är någonting som kommer och går , döden stannar förevigt. 




Nej, nu ska jag gå och vara social med min syster, in på bolaget, duscha, fixa iordning mig, sen iväg, KUL SOM FAN SKA DET BLI! ;)  soolooong suckers! 

The End

ja , det var ju typ en månad sen jag skrev sist, orkar inte skriva bloggen längre , är bara massa idioter som läser och tar vara på tiden då man inte är hemma , om ni förstår  ;)

men , tillbaka till bloggen , inte mkt har hänt, eller jo , ganska mycket , jag flyttar ner till gävle , har hittat en tvåa där . (i andersberg) jätte fin faktiskt :) så när jag flyttar ner dit så kommer inte någon uppifrån kunna få tag i mig , eller jo , den allra viktigaste , you! ingen annan, byter nummer , och ingen kommer veta vart jag är :D Yeeey , nya starten på nya livet :) , inte så roligt med tanke på att jag får fortsätta livet själv, men roligt att jag har haft det så underbart dom här dagarna , och det tackar jag dig för :) Jag tror dig nu iaf , nu när vi har pratat och berättat lite saker , ni vet, så ingen annan kan komma och försöka förstöra (vad vet jag inte) ännu mera.. 

men iaf, Athena har flyttat till Zandra och David, ett par valpköpare, hur underbara som helst, och Athena trivs skit bra , och när jag flyttat tar jag hem henne igen  :D:D 


jag har så mycket jag vill skriva , men inte orkar , jag vet att det är folk som inte ska läsa min blogg, läser den , och det är förbannat drygt , men skitsamma , är dom så avis så varsegod ;)

Jaa , 1 år och 2 månader, lycka så länge det varade.. Okej , lite längre :p , så underbart har vi inte haft det på länge, och inte du på hans telefon,msn,facebook, ingenting! Du är så underbar ken , och du kommer alltid vara min , det vet du va? ;) OBSERVERA min!  

nej , ska jag följa med syster till stallet? ja , det låter faktiskt ganska roligt :) 

jahaappp . ja jag gör det , orkar inte sitta här och vänta, men snart kommer han hit :D Iiih.. guuud.. ååh , film ikväll  :) Jippie , vad mysigt vi kommer ha det :) 

Puss på honom , världens underbaraste :* <3

RSS 2.0