senapssås

Oj , nu var det lång tid igen , faaan! gör så mkt på dagarna att jag glömmer bort att blogga :p har nog inte hänt så mkt tror jag, mest bara irriterad på M som tror hon kan styra vilka P får umgås med och inte.. enoying.. 
men aif , har varit mycket skruva och mys framför tv:n med voffen och massa underliga saker..

LÖRDAG:
Jag var och red med H :) H tog Åke och jag (min kärlek) Dora Quick :) va hur roligt som helst att rida ut och klättra och prata om allt som har hänt. skönt att vi är kompisar igen iaf H :) Puss på det! 
va iaf till hudik i lördags och hade det förbannat jävla trevligt, massa järvsö (dom bästa) folk som va där, i fylla som vanligt, men trevliga ändå :p stog på fotsteget på PO bil för att P inte kunde stanna , sen va han tvungen för han va skit rädd att vi mötte polisen :p haha menmen. trevligt var det iaf :) Jag och H hade det trevligt längst bak ;) gick och kissa bakom parkeringen , höll på att skämma ögonen ur mig tror jag :| :p 
men som sagt så var det väl huvudsaken att vi hade trevligt :) P körde hela vägen , och höll på att kicka ut både H och K :p haha.. H va aspackad, K satt och sjöng massa sånger om G , och det gillade absolut inte P :p haha , höörrrt du , det vart många namn att hålla reda på :p haha , (det är två personer som är H) Jag M,K och P åkte hem till kära kära järvsö :) , M höll på att köra ner i diket när vi skulle ifrån PO :p , skickligheten låg någon annanstans just då iaf !  sov hos K den natten , klockan va fan 5 på morgonen när vi kom hem Oo plus att Äckel snusk fula feta S sov i hos J.. usha. men sen så somnade vi (äntligen) och det var så jävla inihelvete skönt att sova kan jag lova.. ush å fyfan va skönt det var! :p
Jag och Dora Quick :) Min lilla kärlek ♥ 
     <------- Henrik och ken utanför statoil , kl va på 03.30 , nykära ♥

SÖNDAG:
Vaknade typ alldeles för sent för att hinna göra någonting.. men vi fortsatte dagen som att det inte var någonting speciellt med den.. trötta som ett sepe visserligen, stod på macken och tröck i oss en varsin mosbricka :p Jag grillade, han kokta :p , eller ne , tvärtom :p haha.. vilken koll man har vetni :p sen gjorde vi nog inte så mkt mer tror jag , JOFAN! vi åkte till boda så K kunde hämta sin stol, åkte vidare till LT och hade det skit trevligt :) badade hundarna :) Alla tre :) Okej , H kastade ner A för bryggan , men hon tyckte det nog bara va skönt  :) 
sen åkte vi till den berömnda korvplan :D finns ju ingenting bättre och roligare ställe än korvplan :p Det var Jag , M, M , H , H , P , M och alla tre hundarna :) Fyfan va störda (på ett roligt sätt) vi järvsö bor är alltså :p , finns ju inge bättre :p Haha! 
sen åkte M och H , och sen K och M , så det var bara jag och H kvar , så vi åkte ner till P och tittade vad han gjorde för skoj , sen tröttnade jag , så då åkte jag hem till K :p sov där för jag skulle så stooooort städa där imorgon (idag).. men la mig i soffan framför honom och tittade på csi.. sen somnade jag :p 

Ken Olov Uljas Nordin Kykyri , min absolut bästa vän ♥

MÅNDAG (idag):
Idag har det absolut hänt mindre saker, jag vaknade inte förns klockan va halv 11, klev upp , satte mig framför datorn och försökte hitta någonting roligt att göra under tiden K låg i sovrummet och snarkade.. -.- 
till slut klev han upp , klädde på sig, ringde M för dom skulle iväg och mata kossorna :) och hämta bal :) 
Så jag , K och A gick ner för att röka och invänta både M och H , så satte vi oss med maud som satt och rensade svamp :p haha.. satt där och pratade om min katt bland annat :p haha.. tråkigt samtalsämne , jag vet! men iaf, han for iväg och H kom och hämtade mig och A , så vi åkte till bäcken och tittade till pojkarna så det gick bra för dom , henrik hjälpte dom att byta däck på vagn , sen for vi till boda för jag skulle byta kläder och ge hundarna mat :)  så jag bytte om till ridkläder eftersom jag, J och H skulle iväg.. sen for vi till ljusdal , tog ut pengar, åkte till mamma och drack lite kaffe och tjöta lite skit :p sen vidare till macken för att skruva :) Roligt  så inihelvete :) roligast är det ju när man känner att man har två ögon i ryggen så fort man går för nära "reviret" :p hahah Skrattretande! Mohaha!  
efter det (typ 57687 timmar) åkte Jag, H , K , B , N och A till ljusdal och käkade sallad :D Fy satan vad den är god! 
lite mer skitsnack i bilen på väg hem , släppte av K hemma och sen hit.. såå.. nu sitter jag här, har haft skit tråkigt sen jag kom hem , finns inte ett skit att göra.. är bara massa trök hela hela hela tiden.. -.- 
gå ut och röka , ta en sista kissrunda med hunden , sen upp i systers säng och sova sött kanske? 
blir mkt saker att göra imorgon , men det får ni läsa om imorgon :) 

Snyggaste Busterix inne i verkstaden , Älskar denna hund ♥


Godnatt på er alla :) 

Älskar bara dig , det är ingen annan som någonsin kommer ta din plats , jag är din , nu och föralltid. jag släpper dig aldrig! Aldrig i hela mitt liv att jag gör! Du ska veta att du har den absolut finaste platsen i mitt hjärta , där kommer du alltid att stanna! Puss på kärleken från mig till dig ! ♥

Avslutar med en bild på min vackraste Miss Athena :) 

Min nenineni , min och ingen annans ♥♥

skoavtryck

ja.. idag har det inte hänt mycket alls.. var med henrik till bäcken och hjälpte han , vart jagad av en kossa som va helt galen :p haha, men jag sprang och satte mig i traktorn så va faran över :p haha fegisen själv..

som sagt , har varit ner till södertälje och hämtat en hund till henrik som han köpt , världens underbaraste , och det var tack vare mig :D Så tacka mig om ni tycker om honom :p haha. 
Men iaf, han är jätte rädd för barn då han har blivit slagen av dom , så idag testade jag och jenni "hur rädd" han var för barn.. jenni la honom i sitt knä (på rygg) och liam fick gå fram och klappa på honom , när han väl slutat morra så gick vi in i köket så liam fick visa buster (som han heter) att det inte var något farligt med just det här barnet som han bor med. Och redan innan liam gav honom godis så gick buster fram till liam och satte sig framför honom för att invänta godiset.. Sen satt dom där på golvet , framför varandra så gulligt , Buster satt framför liam och väntade på att få en godis , gav t.om vacker tass.. :') sen efter det var dom typ bästa polare :) så det var skönt att dom vart vänner eftersom dom bor med varandra :) 

typ strax efter det kom 4 fylleskallar hit , varav en (den fullaste) var en av mina absolut  bästa vänner ! en var det peter, maria och micke :) Smatts fick köra :p haha .. stackare , en bil full med fyllon och en påse popcorn. Haha! 

och nu sitter jag här och försöker bli trött och pratar med min älsklins maria ♥

måste bara lägga upp den lätt hetaste bilden på mig ever , knäppte den idag i hopp om att den skulle bli ful , men för engångsskull misslyckades jag med att vara ful :p haha

Jag i egen hög person :) Glad att det äntligen är sol och snart sommar ♥

klättring

Imorse när jag vaknade (halv 9 -.- ) var det sol ute :) Fy vad skönt det var att se solen igen , har inte sett den på några dagar nu.. Jag och jenni har haft skit tråkigt , satt och åt youghurt med Liam , han va så söt när han satt där och tröck i sig en hel tallrik med vanilj youghurt :) , bilder kommer sen.

Sen fick jag någon infall och ville gå ut och gå , så vi bestämde oss för att gå en vända vi gått tidigare, men så kom vi till infarten till vägen , då ändra vi oss och bestämde oss för att gå till grustaget istället , så hundarna kunde busa och träna inkallning :) 
När vi kom till grustaget släppte vi hundarna så dom fick busa :) 
sen ville jenni klättra lite, kolla om dom orkade eftersom vi aldrig gör sånt med våra hundar (alltså håller på å tar fram kamphunden i dom) men alla orkade och dom va så duktiga, alla sprang upp och ner 3-4-5 gånger.. :) 
nej , orkar inte sitta och skriva massa skit som ni idioter  ska läsa. 
Här kommer väldigt snygga och väldigt många bilder på dom bästa hundarna någonsin! (även den klantigaste)



Sen gick vi tillbaka hem mot huset så kom  det 2000 miljoner bilar , så vi va tvungen att stanna med allt skit , men sen fick dom springa lösa.. :) och då kom kameran fram igen ;) 

 Solen va framme idag :D så himla SKÖNT :D 


Och för att avsluta dagen (just nu) så tar jag och lägger upp bilden på världens duktigaste arbetande hundarna ever :) Bättre än pitbull blandningar ;) hehe.. 

Älskar den här bilden , t.om en soffpotatis klarar det ;) ♥

kvällstid

Sitter just nu och pratar med älsklings maria westlund på msn. hon är lika knäpp som vanligt :p 

orkade iaf inte städa klart huset idag :p så det får bli imorgon , vafan , hela huset ska vi städa, sakta men säkert går det framåt ;)  saknar dig så inihelvete..... fattar inte hur det kunde bli såhär faktiskt.. kan inte den riktiga du komma fram? den som fanns där för 5 år sen... den som va så himla gullig och snäll mot en.. snälla.. ta av dig masken.. för mig iaf. snälla..

Har ingenting mera att tillägga för natten.. bara en liten huvud rensning.. 

Så godnatt på er alla , hörs imorgon , idiots ;) 


Jag i egen hög person. Börjar mer och mer älska mig själv ♥

plattandefiskar

Ja.. 
idag har jag inte gjort så mkt faktiskt.. mest bara fettat i jennis säng medans hon har städat :p tog mig orken till att göra två pizzor iaf , (med göra menar jag kasta in dom i ugnen xD )  åkte ner med tomas till byn och köpte cigg , pussades lite med Gina :) träffade även deprimerade peter.. så synd om honom.. Jävla idioter det finns !! :@

Och du ! du kan fara så långt åt helvete du bara kan ! du vet vem du är så skyll inte ifrån dig och tro inte att det är någon annan! 

Och nu till en sak! 
Om man är under 18 år har mamman/pappan försörjningsplikt tills man är 18 eller går ur skolan , inte faan (!!!!!) tar man barnens pengar för att man själv inte har råd med ett skit ?  fattar inte hur det kan finnas såna människor!! köpa massa djur och skit saker och sen lämna ungarna utan pengar och skit! hur fan kan man?! Dessutom GIFTA BORT sitt eget barn?! hur i helvete kan en svensk mamma gifta bort sin egna 17 åriga dotter till en jävla 32-40 årig jävla arab ?! det är förfan skandalt!!! fattar inte vad som försegår i den där mammans ihåliga skalle! 
Woow , hon får 40.000 för det , men vem i helvete skulle gifta bort sitt barn för pengar ?! och vem är det som säger att hon ens får komma hem från det där jävla arablandet bara för att hon gifter sig?? absolut ingen!  fattar inte att man vågar att riskera sitt egna barn för 40.000!!?? jag skulle aldrig i hela mitt liv göra det , oavsett om jag va pank eller inte! skulle inte ens komma på fråga! inser inte folk att barnen är ens allt? tydligen inte hon.. den där mamman... USH ! 

nej , nu ska jag inte fortsätta skriva , blir bara så irriterad! 

ja nu ska jag gå ut och röka en cigg och knäppa lite kort :):)

Älskar dig mest av allt på denna jord , gör nu , kommer alltid att göra ! ♥

funderarenmassa

ja.. alla dessa tankar.. igen.. undra när dom ska ge upp och sticka tillbaka till där dom kom ifrån? bara slippa störa mig!

sitter just nu uppe hos ken och har dööö tråkigt.. (bokstavligen) , har inte gått och lagt mig än , är trött som ett sepe men har sagt att jag inte ska lägga mig förns senast 12.. hoppas bara jag orkar vara uppe så sent , menar , klockan är 7 nu och jag håller på å döööör.. :(
Ken är i garaget och skruvar med peter och smatts , hoppas han kommer hem tidigt!

ne nu ska jag kasta mig i soffan. jag uppdaterar senare.

TJIAOO !

host jävel!

ja, vafaaan gör jag vaken nu ? Joo , jag sitter och hostar och hostar och hostar... -.- 
Kan inte sluta hosta, har inte gått och lagt mig än och den där jävla skit medicinen fungerar inte ett skit! så nu är det bara att trötta ut kroppen tills den somnar av sig själv , dvs aldrig.... 

men nu är det bara 2 timmar kvar innan jag ska väcka han så han kan skjutsa mig till dig så jag kan vara med dig :) tervligttrevligt , visst hade vi? ;) 
jaa , vafan ska man göra i två timmar då? klä på sig vinterkläder och gå ut i kvart i 7 kylan? :p ta med sig hundarna och bara gå , guud så skönt :) kanske man hinner komma in på jarse innan han vaknar :p 

har man gjort idag (lördag) .. hmm..
sov hemma hos dig, du kom hem 4 igår morse, klev upp, och du drog :(  så jag kasta mig ner i din sjukt underbart sköna soffa igen och slog igång tv:n :) låg och tittade på ' våra bästa år ' när du kom tillbaka och började små tjafsa, sen blev det lite väl för mkt när vi tröck på varandras knappar, men på natten vart det allt bättre :) Tills jag såg vem du var med iaf +o( huuua.. menmen , sånt är livet , det finns ju alltid människor till allt . :p 
stod och pratade med böckarna i jarse (emma och andre) och hade förjävla roligt eftersom jag nämnt en sak till emma som hon tydligen berättat till andre.. stygga dig!! :p men det var trevligt som fan , drack lite ur andres fickplunta , yummie tänkte jag , men då var det ju turkiskpeppar.. jag som hatar lakrits.. :p men det var bara att tacka och ta imot och se glad ut , andre va ju ändå glad så då va man ju tvungen att bjuda till lite :p sen kom ju fyllot peter och resonera i 70000 saker ungefär, ingen lyssnade, men han fortsatte babbla :p haha.. 
Han satt i bilen och väntade på att jag skulle komma eftersom jag lovade innan vi åkte dit att "jag bara skulle lämna laddaren till emma" .. :p men efter ett långt kramandes och snubbel in i bilar så gav vi oss iväg till han :)  på vägen hit höll jag på att somna (hostade ingenting) och tänkte * guuud så skönt att få sova *.. tji fick jag.. gick direkt upp i sovrummet och la mig , men då kom den där jävla hostan !! har legat och hostat oavbrutet i 5 timmar , då tröttnade jag , gick in och släppte in hundarna till honom och gick ner hit och satte mig framför burken.. 
nu sitter jag som sagt och väntar på att klockan ska bli 9 så han vaknar så jag kan åka hem till dig med hostmedicin.. usha gubben , tycker synd om dig :( lät inge bra alls i telefonen när jag ringde.. :( hoppas det blir bättre när du får hostmedicinen och en puss i pannan :) kanske t.om frukost :p haha. 

jaa , nu har man suttit och skrivit vad man har gjort , och det är fortfarande 2 timmar kvar innan man kan väcka han -.- .... 
vad ska man göra under tiden? har ändrat mig angående promenaden iaf ,  det blåser ute och det ser förjävla kallt ute, men måste hitta på någonting , känner nu att det börjar svida i ögonen.. :s 


nu vaknade marre oxå :D:D 
Såå .. nu vet jag precis vad jag ska göra fram tills 9 :) prata med min lilla skakis såklart :) ♥
älskar henne så himla mycket och tackar gudarna för vi fann varandra ♥♥

jahaapp. du ligger hemma i värsta hostan , förmodligen hostat sönder någonting , hon ska dela ut reklam och blir borta i 3-4 timmar , vafan ska jag göra ?! 

NEJ ! NU JÄVLAR !! nu tänker jag klä på mig och gå ut och iaf röka :p haha.. 

uppdaterar säkert efter jag och du har varit på hc.. 

Älskar dig mest av allt på denna jord , tvivla aldrig på dom orden jag säger till dig, varenda litet ord är sant.. allt . jag kommer alltid älska dig , nu och föralltid , det var det vi sa va? nu och förallti! ♥

tjoflöjt... 

steker

nu ligger jag utanför sara i boda och steker i solen :D Skönt som fan är det , hoppas jag blir brun snart :p ser ju ut som ett lakan :p
vi har varit ner till bodasjön och badat och lekt med hundarna :) hundarna tyckte det var skit najs eftersom vattnet är svinkallt och svalkande mot deras kropp :)

händer nog inte så mkt ikväll , blir nog bara grillning och öldrickande :) men lugnt iaf. inte bli full inte :p

vet inte riktigt vad jag ska skriva :p haha.. vet inget mer än att det är sjukt skönt ute och athena och jag ligger och gassar i solen :D kommer bli brun i ansiktet iaf , fan va solen steker.. fattas bara att du är här så är hela dagen fullbordad.. :$
för första gången på säkert 5 år som jag ligger och solar i bara kortkorta shorts och top :O
men vafan , vill man bli brun får man väl offra lite ;)

ne nu ska jag fortsätta snacka sexsnacxk med emma , vi hörs ;)

Grillning

Sjuk,spyfärdig, feber och en förbannat irriterande hosta sitter jag med här.. Nyvaken och mår bajs. Bra start på dagen!

Hände igår då? Va hemma hos mari och tittade på Beck med henne och söta jocke :) Käkade chips och dip och bara möös :) sen bar det hemåt.. tråkigt som fan.. har aldrig i hela mitt liv haft såhär tråkigt på valborg...!!

Nu sitter jag och väntar på att ken ska höra av sig , åka till boda med honom och grilla med sarah och gänget :) riktigt trevligt kommer det nog bli :):) lite öl och trevligt sällskap har aldrig slagit fel förut ;)

Nej, ut med hundarna, klä på mig och gå mot macken kanske? :)

Ha det lika trevligt som jag kommer ha det :)

Love you so fucking much! Never forget!♥



Min Miss Athena , någon som aldrig kommer lämna min sida! ♥

RSS 2.0