Sååå sköönt.

Jess.. det är såååååå skööönt att vara här.. har saknat det men ändå inte liksom. men skönt att vara tillbaka.
Va ner på stan med slemmet själv och två hundar. Helt underbart. Införskaffade mig lite saker som ken inte kommer gilla :$ opps.. hehe. E springer runt och leker i köket och städar, jag nördar framför burken.. Ovanligt gällande mig ;) hihi.

jag har ätit världens (onyttigaste) GODASTE  frukost : chokladpudding . Guuud så gott det var. yummie :D

Tillbaka till inlägget igår , varför tar folk åt sig för man pratar om knivar i ryggen? jag menade inte dig S.. Finns faktiskt andra folk som har gjort mig sviken. Är inte du iaf. Så, du behöver inte vara sur på mig . :S

fortfarande två valpar kvar. ingen annons på blocket. har inte orkat förnya den..

sitter just nu och lyssnar på en gammal klassiker.  Metallica - low man lyric .. väcker många minnen sen nore. Fyfan va jag saknar dom.. kom och tänka på de nu , allt badande på kvällarna, alla fester hos grannen, grannen i huvetaget.
Allt. men de ni inte förstår nu är att jag inte syftar på den ni tror.. Nope..
s a f e  f r o m  t h e  s t o r m . .




Och jag saknar min älsklings armar.. Så långt borta.. och inga samtal, nästan inga sms.. Känns så tomt..


näee.. nu ska jag försöka göra någonting vettigt med den här dagen , FILMKVÄLL :D haha.

Puppies

Jaa, guuud.. dom växer så det knakar. bara två kvar till salu nu.. :)

JAG SAKNAR MIN KEN !!!

Massapunkter

Bara massa punkter för allting.. orkar inte med det längre..
RÄCKER DET INTE MED ALLA JÄVLA KNIVAR I RYGGEN SNART ?????

Sätter ni dit dom får ni fan ta ur dom oxå!
Är så less att leka "mamma" , är man tillräckligt gammal vet man väl vart gränsen går? Eller ?
För många gånger har jag blivit sviken för att kunna lita på era ord igen.. Det kommer bara mer och mer ju längre tiden går, När fan ska ni tänka på hur det känns att höra allt ?
Varför inte bara säga: Ja det är så. Istället för; VA ?!?? :O Har inte jag sagt !! Även fast ni själva vet att det är sant..

Är det någon som förstår mig? för jag orkar verkligen inte längre.. Jag ville ha ett förhållande byggt på kärlek och ärlighet.. Inte hat och en j'vla massa lögner.. samma sak med vänskap...

Nej vet ni vad ? Jag skiter fullständigt i det här nu , nu har jag köpt mina dröm skor,tagit hål i örat,ska tatuera mig (2 st) har köpt nya kläder.. Vet ni ? JAG BEHÖVER INTE ERAT SKITSNACK!!!

Jag tackar en som finns vid min sida.. Du vet vem du är , bara du tänker efter.  Dig har jag Alltid älskat. Kommer alltid göra det ♥

darling.

Ja nu sitter man här hemma och väntar på att få skjuts till ken.. jag har ypperligt tråkigt och finns ingen som vill umgås.
 

Jaa. vad fan har hänt sen jag skrev sist då? Har fått lite valpar sålda nu , men 2 kvar.
någon som vill köpa ?  :) dom är urgulliga och hur kaxiga som helst :)

vet inte vad jag ska ha på mig på efterfesten heller, kanske det jag har på mig och ett par shorts ?  hmm. .
liksom, åker jag härifrån nu så kommer hundarna börja skälla och väcka gammtanten nedanför och det tycker jag är dumt. eller hur?

vet inte riktigt vad jag ska skriva heller.
Har så stor lust att bara sitta och skriva hur mycket som helst , men tror inte att jag orkar göra det..
det är så jobbigt när det blir så mycket text ;) haha.


Näee, nu ska jag äta en macka :D

Vihörs.


Love you Ken, you are my life ♥

Nyklippt :)

Nu sitter jag hos sara och hon har nyss klippt mig :D Vart skit nöjd faktiskt , även fast hon skrämde mig bra bog medans hon klippte , fan galen kvinnan.. :p , men lika glad vart jag för de :)
Glömde gå på valskiten idag oxå , eller ja , glömde å glömde , försov mig heter det , ringde och chockade älsk imorse iaf , haha , han trodde inte jag kunde vara vaken för klockan 7 :p ..
Sååå.. vad ska man göra imorgon ? Jaani , det va en förjävla bra fråga , just nu sitter iaf sara och svullar godis och min mage suktar efter kiwi :D haha , tur att jag tog med mig dom när jag kom hit :)

Nej nu ska jag försöka vara lite normal , (till skillnad mot bilderna) , hah.






Saknar min raring fruktansvärt mycket , vill att han kommer hem , och det är bara 8 dagar kvar , sen ett helt år ♥
Ett år av masssssssssaaa olika känslor , men bra har det varit i slut ändan ändå :)

Jaa.. hosthost.. hmm..

jaapp ,

ha det bra


Vart tar vägen slut?

Jaa , nu sitter man här hemma.. eller ja, jag har ju suttit hemma hela dagen , Maria har flyttat in till oss så länge,och trevligt är det, fy vad jag trivs med henne. :)
Annars har det inte hänt så mycket, Valparna växer så det knakar , alla har öppnat ögonen och börjar få fjutt på sina små ben , snart kommer den jobbiga delen, då dom börjar springa omkring :p  . ..
Men det klarar vi nog ;)

Jajustja! Jag och Maria ska börja äta en speciell soppa imorgon som gör att vi kommer gå ner i vikt , på en vecka :D
Jag bara måste gå ner i vikt , usha så mycket som har lagt på sig på magen.. snuskigt..
Menmen , undra hur smäck man blir sen, kanske bara orkar en vecka sen ger upp?! , näeee.. det tror jag inte . :)

Imorgon är det skola oxå , (sarkastiskt glädjehopp).. guuud , jag vet inte vad jag ska välja, : Bli utskriven från skolan eller gå kvar i skolan och ha helpraktik ?  Jag vet inte , har inte vågat tänkt på det.. tänk om allt fuckar sig ? Tänk om jag står där alldeles arbetslös? Ush, hemska tanke.. hm , tankarna kommer tillbaka.. hur ska jag göra ? Satsa eller bara fortsätta ?

på söndag åker ken till norge, undra vad som kommer att hända,stanna eller förlora? hm , oxå en tanke som sätter igång hjärnkontoret.. hur ska man veta vad som är rätt och fel? Det sitter ju precis ingen gubbe innanför skallbenet som berättar för en vilket val man ska göra , jag hoppas bara på det bästa , jag vill inte förlora honom, men orkar jag med alla misstankar,kränkningar? vill jag verkligen utsätta mig för det , nu när jag mår så bra ? Eller vill jag förlora mannen jag älskar mest av allt pga att jag inte orkar stå imot? å herregud, jag vet ju fortfarande inte vilken väg jag ska gå i livet. jag kommer nog alltid stå kvar på samma ställe och trampa , leta efter den rätta vägen , om den nu  finns? ingen som egentligen vet men..

Nej nu får jag lägga av med det här , nu ska jag iväg och hämta älsk .

Skriver mera imorgon efter skolan , så får vi se vad jag valde.

Så nära , men ändå så långt bort . - glöm aldrig att jag älskar dig <3



Mångaflerasätt

haha , ja... jag sitter just nu hos per med maria , följde med hit för hon skulle städa , och städar gör hon oxå, å fint blir det :)

Jag har väl världens underbaraste mysigaste sexigaste pojkvän någonsin , han är så gullig, nyårs afton var en sida av ken som jag aldrig ALDRIG någonsin har sett av honom.. men han är så underbar , trodde inte att den sidan fanns hos honom, men det gjorde den , och lycklig över det är jag :D

menmen , jag uppdaterar senare , ska gå och röka nu , eller någonting , vet inte riktigt vad jag ska göra , så tråkigt att bara sitta vid datorn hela tiden.. är så tråkigt när man inte får nå svar..  Är det ingen som vill köpa mina valpar eller vad är det för fel? :S  dom som är så söta, eller jag tycker det iaf, kan väl inte tala för alla andra , men hade det inte varit mina valpar hade jag lätt köpt dom ,  dom är så himla underbara ;)

Jag har tråååååååååååååååååååååååååkigt.....
 

hmf.. imorgon ska jag ken maria henrik å halva jarse ut på boda sjön å angla :D fy satan va roligt vi kommer få det , är så himla glad att jag och maria har blivit vänner igen :) är mig själv med henne :D Love Raooooo <3


Nej nu ska jag röka.

Älskar dig mest av allt Ken Olov Uljas Nordin Kykyri <3




Snart ett år älskling ♥

Tvåtusennio

Ja nu är det ett helt nytt år, och en helt ny början :)

Lite bilder ifrån nyår , med dom människor som gjorde kvällen helt underbar :)





Och nu lite bilder på valparna som är dom sötaste :) <3




Och nu på Ikea , min favorit, min älskling ,den bästa av dom bästa <3





Såå.. nu vet ni på ett ungefär hur valparna ser ut , och nu ska jag gå och röka med underbara ken och maria :)

RSS 2.0