Längesen!

ja nu var det ett tag sen man skrev lite blogg :) , men har varit så upptagen med precis allting annat, så har inte orkat skrivit så mycket .

vet väl inte egentligen vart jag ska börja berätta :p , var ju som sagt en vecka sen jag skrev :p ,
Men iaf, förra onsdagen var jag, mia , henrik och mikal ut på tranan (mia ville festa innan hon flyttade) , så okej, roligt så inihelvete var det :) Systrarna norell öste golvet ;)

Fredagen bjöd på mycket tervligt umgänge och ett sjuhelsike till natt. var hemma 6 på lördag morgon.. Ush, tycker nästan synd om dig. vet inte varför, men det gör jag.

Nej, jag orkar inte berätta allt som hänt, men kan iaf berätta att jag blev bjuden på käk av Daniel någon dag här i veckan, kommer inte ihåg vilken, men det var otroligt trevligt :) vi pratade och skrattade, precis som förut :) ♥

Var och hämtade Athenas ena valp i tisdags oxå :) ska vara hundvakt åt henne tills på lördag :) Och det går jätte bra, hon buster och athena busar som aldrig förr :) Visserligen har hon hittat ett favorit ställe att sova på, under min stol i sovrummet :p , lite konstig, men underbar ändå :)

FÅTT IGÅNG MERCAN OXÅ! :D Så Jag var ute och körde lite bil igår, ovant med manuell då jag är van med automat, men det gick :) Och snart har jag körkort oxå ;) Fyfan vad skönt! Hus,jobb och snart körkort! kan livet bli bättre?? Tror inte det! :)

just nu sitter jag på jobbet och väntar på att lunchen ska bli klar! Ska gå och gosa med kajsa snart så hon blir glad för idag :)


Ska även ner till Gävle på lördag och gå på Välundsmed med Daniel :) Fyfan vad underbart, dom är ju så himla bra!!  men det får ni höra mera om när jag har varit där ;)





Nej , nu ska jag gå och kolla maten, See you all suckers!


*When everythings ment to be broken, i just want you to know who i am!*

s u c k s

sitter man här i boda, igen.. börjar nog bli en vana tror jag. jävla feber att vägra lägga sig..  legat i feber i 3 dagar nu.. börjar bli lite jobbigt att behöva sitta hemma utan att åka till sötaste kajsa och leka med henne..
inte hänt ett skit intressanta saker , men tar dagarna och berättar ändå..
fredag:
jag bestämde mig för att dricka, och började kolla runt i telefonboken för att hitta någon att dela min glädje med, men med min vanliga tur var det ingen som skulle dricka, Sen får man ett samtal ifrån käraste Daniel. han säger att han och nybopojkarna ska dricka, inklusive kalle och patrik, så jag duschar och gör mig i ordning, i hopp om att mina ny köpte kläder passar kvällens bravader. Åker ner till Öje resturangen och sätter mig ner bredvid daniel som i förväg beställt en öl åt mig, drog vidare till järven och tog en likadan där, jag och daniel slog våra kloka huvun ihop och bestämde oss för att åka på jvgs. Och dit for vi oxå, jag med henrik, han med taxi.. för att lita på att vardera person kom dit tog vi varandras leg, vilket var ett stort misstag eftersom jag ser ut som en överviktig gorilla på mitt, men whatever, åkte på jvgs och hade super duper skit kul! längesen jag kunde gå på krogen och känna mig så glad :) visserligen fanns det folk som man helst hade undvikit att se, men det fungerade så bra ändå :) henrik och mikal kom och hämtade mig utanför jvgs, så jag sa hejdå till daniel. tackade för en underbar kväll och hoppade in i bilen.. Väl hemma börjar jag känna att hela huset snurrar, men upptäcker snart att det bara är mitt huvud och kropp som fått för mycket alkohol i sig..  denna kväll avslutades tyvärr med att viktoria satt i sängen,lutandes mot en stol och en hink under sig... konstigt egentligen att man kan somna sittandes....?
Lördag:
vaknade med sveriges största och mest irriterande skallebang, rätt åt mig.. ha ha. bestämde mig dock för att dricka denna dag oxå, dum som jag var, fick se lite utmanande bilder på mig sen gårdagen då jag lagt mig i badkaret för att inte må dåligt.. ha ha ha..
gjorde återigen mig iordning. kände mig pigg och kry, for hem till andrej som tydligen hade fest. väl där stöter jag på emma med ett brett leende, FAN VA KUL , tänkte jag.. wOHOOOOO, men så roligt blev det inte, blev 2 öl, sen skjutsade massa folk till ljusdal, vidare hem till boda för att inta sängen, GUD! det bästa som kunde hända på hela dagen! SÅ underbart att få lägga sig och sova!
Söndag:
vaknade, ÅTERIGEN med sprängande huvudvärk! :O kan man verkligen ha såhär mycket huvudvärk?
hände inte mycket alls under dagen, vart en matbit på öje med trevligt sällskap :) natten blev tidig men därimot lika underbart att få somna på min kudde :):)
Måndag:
vaknade ÅTERIGEN(!!!!!!!!!!) med huvudvärk, och upptäckte snart att jag har feber och helt slut i kroppen, (undra om kroppen försöker säga att det inte står riktigt till där inne?) ringde jobbet och sjukanmälde mig, la mig i sängen och bara slappa.. jag henrik och mikal skulle ner till öje för att käka , men blev bara en korv på macken då ingen av oss orkade äta något stort.. även den dagen hände det ingenting, bara massa alvedon knaprande och tv tittande. åkte sen vidare hem till mikal för att umgås med honom, så henrik skulle slippa kliva upp och skjutsa mig till jobbet, sov jag där. men denna kväll var tamejfan värst! fick ingen sömn alls, jag somnade 6 på morgonen, legat hela natten i hopp om att huvudvärken skulle gå över, ha ha fick jag, den försvann aldrig. så jag somnade med sprängande huvudvärk och vaknade likadant, men det var trevligt och vi hann prata om mycket! :)
Tisdag:
vaknade och bestämde mig för att inte åka till jobbet denna dag heller. så det blev att vi åkte till boda och väckte henrik som varit och jobbat till 08.20 på morgonen. hände inte så mycket under dagen, gjorde mest ingenting.. försökte göra så att man skulle bli lite pigg eftersom jag bara fått 2,5 timmes sömn.. så vi bestämde oss för att göra iordning mercan, not the blue one, the new one! :) och det gick felfritt :) jag och micke skötte det felfritt, bytte däck och micke satte dit nånting som jag inte kommer på namnet på.. :p , in och elda, då får man fin besök :) Lulle,sömpa och syster :D Roligt att träffa dom, var ju ett tag sen, så jag och jenni stod och pratade och rökte då mamma ringde och frågade om vi skulle ha bröd, si sådär 439584096820945 påsar :p , så vi åkte hem till mamma och hämtade mackorna, vidare till coop för att inhandla massa gott, vidare till boda, Och väl där dukar jag och micke fram allt vi köpt, så kvällen avslutades med en massa mackor med ost,skinka och messsmör på ! till det var det OBOY! fy satan i helvete vad gott det var! somnade på soffan klockan 10, var trött som ett sepe, orkade inte hålla ögonen uppe, vaknade 2 inatt av nackspärr och sjukt ont i ryggen , så jag sprang upp i det varma sovrummet, kröp ner under täcket och somnade!! :D
idag:
idag har det blivit bättring! :) febern börjar ge sig och jag börjar känna mig bättre, känna mig piggare :)
var till ljusdal och träffade Elina, bästa dagen på länge! har saknat henne så fruktansvärt mycket, och roligt var det, stod och pratade i 1,5 timme, skjutsade ner henne till station, och sen hit igen.. väl här brinner skallen på mig och humöret försvinner. varför vet jag inte, men det gjorde de.  nu kom henrik och frågar om jag vill hjälpa honom. så ska väl springa ut och göra det, ta en cigg av han då micke snodde med sig mina i bilen..
See you all suckers!

doberman!

tack för alla kommentarer ;) och speciellt du E , I lööv yo so match! Saknar dig mer därtill!


Sitter hos mamma med mikal och henrik , har sprängande huvudvärk :( Feber som ett sepe.. :(:(

Nej, nu blir det väcka henkrik och sparka ner mikal för trappen , JARSE NÄSTA!


hejdå!

hjärteblod

Ja nu var det ett tag sen man skrev igen, men behöver väl uppdatera min vardag igen, så alla vet vad jag gör... eller?
torsdag var en riktigt bajs dag!
Vaknade 08.00 och pratade lite med michaela , käkade lite gröt till frukost och begav mig till Hudiksvalls sjukhus. gick upp till gyn. avdelningen och fick mina tabletter..
efter någon timme drog allting igång.. Ensam låg jag där i min sjukhussäng, nerdrogad av alla j*vla morfin tabletter jag fick.. efter många timmars försök så kom det värsta .. jag skulle opereras.....
vaknade av att Daniel lutade huvudet på sängen och tittade på mig, likblek i ansiktet och helt överlycklig över att jag äntligen vaknat.. pratade med doktorn och fick veta att jag förlorat nästan 1,5 liter blod :/  så jag vart tillsagd att ligga och ta det lugnt ett tag..
Vaknade upp en timme senare och klädde på mig för att röka, ingen hitt när man legat så pass länge och kastar sig ur sängen. Men ut skulle jag! till cigaretten! efter många blodprov och tjafs fick jag äntligen åka hem! Åkte hem till kära *host host!!* järvsö, väl där får man ju såna fina kommentarer att man önskar att blödningen inte skulle bli stoppad, utan att man skulle legat där och förblödigt och inte vaknat upp igen..
Whatever..
Fredagen var sjukt rolig :) var med Mikael och henrik hela dagen, extremt roligt :) :) :) :) :) :)
var ute och åkte bil hela natten , jag och mikael var väl här hemma klockan 6 på morgonen ;) Henrik låg och sov när jag kom hem, men vaknade ganska så snabbt :p var vaken till halv 8 på lördag morgonen, men tvångssomnade!
Lördag:
vaknade halv 12 och totalt jävla sepe slut i kroppen, men upp iaf och åka ner på byn för att äta lite :)
bestämde oss för att festa, (jag och henrik). Så vi åkte hem till boda och började hålla på med vanen :) städade, kopplade ljud och fixade iordning oss :) Åkte vidare till emil hedman , grattade,käka tårta och hade allmänt skit trevligt! Vi bestämde oss för att dra till bunkern, sen vidare till jvgs. Väl på bunkern började all skit.
Vart slagsmål,skrik och en jävla massa svordommar..  åkte till ljusdal med utsmetat smink och en förbannad ånger, släppte av henrik på jvgs, kände inte att jag orkade gå in i en folkmassa och vara trevlig när jag egentligen  ville slå ihjäl varenda jävel som yttrade sig.. Så jag åkte bil med mikael ist , och vi hade sjukt trevligt. :)
allt från bonnapöjk till en dildo ;P , men trevligt var det :) När krogen stängde skulle vi självklart åka och hämta henrik, men upptäckte ganska snart att han var borta! :O Ingen hade sett eller hört någonting, så vi var ute och letade honom till 5 imorse, vidare till Andrej till jarse, skjutsade folk och sen hit, tillbaka till sängen. Gud så gudomligt! Har aldrig varit underbarare! satan!
Somnade inte förns 7 ungefär, med en oro att det hänt honom någonting..
Vaknade imorse och läste smset, PUST! en stor börda släppte från mina axlar, han var oskadd!
hann knappt upp ur sängen så var han hemma, helt oskadd, lite frössen , men oskadd. Tog chevan ner till byn för att äta.
orkar inte skriva vad som hänt efter det.
Men nu är jag i boda och tittar på när mikael städar och plockar , jag sitter bara här och lever gott ;)
Röka? ja tack!
Were you gonna sleep tonight ?

Värsta beslutet någonsin! Mamma kommer alltid älska dig Lilja ♥

söndag

har varit en händelserik helg, :) har haft riktig trevligt faktiskt :) åkt till delsbo-hassela-bergsjö-hudik-järvsö ;) Men otroligt roligt var det iaf , det som är huvudsaken :)
lördags hände det inte så mycket, jag och jimmy satt här hemma hela dagen och inte visste vad vi skulle hitta på, så jag hoppade in i duschen och jimmy sov, sen kom mikael och hämtade mig , åkte ner på byn , men det sög så efter 3 minuter bad jag henrik hämta mig :p , så vi åkte till bondarv och var med underbart sällskap, fick magmuskler och frös som en isbit. Men fick ju mig ett gott skratt och ett underbart leende som värmde ;) efter bondarv åkte vi till bollnäs för att inhandla en dricka, visserligen har jag aldrig sett en dricka som kostar 470 kr men ändå :p åkte tillbaka till järvsö och satte oss vid våra liv.. somnade runt halv 5 imorse och vaknade 13.13 idag :p , kanske inte ska sova så länge.
men nu sitter vi här och väntar på att henrik ska komma hem igen, burran och dodidodi ligger och sover i värmen och det spöregnar ute, men är väl lika bra att man kliver upp och går ut med dom, för då kan man tjyva kexchokladen som ligger i köket ;)  Jimmy sitter och diggar musik och är allmänt pungström..
Ne, brasan är igång, jag tror det är sommar och en cigg på detta så är det löst ;)
Ska till Michaela ikväll och sova där tills karin kommer hem igen :) så tervligt , var längesen jag umgicks med henne, och vi som alltid har så otroligt roligt tillsammans :) men jag har beslutsångest om athena ska följa med eller om jimmy vill ha henne här..?
äta ostkrokar med jimmy? Coca cola med buster och en cigg med athena? låter underbart!
*kärleken är som en vässad kniv, i onda händer tar den liv!*
Rest in peace my lovely sunshine! i will never stop loving you ! ♥♥

trött eller nåt

Imorse vaknade jag av panik och trodde jag hade försovit mig till det stora mötet, åkte in till ljusdal med sweetnosen själv , och kommer dit, i dörren möts jag av en konstig blick,men jag fattar inte varför, efter en stunds tänkande.... JAG SKA HIT PÅ TORSDAG!!!! Gah! Kan det vara mer störande när man har stressat upp på morgonen och verkligen STRESSAT och man kommer fel jävla dag!.. Min tur som vanligt..

igår hände det inte så mycket, åkte ner till macken och checkade in henrik som bytte kylare,ken som svulla godis och alla dom andra lekte ledighetskommitén.. ;b men trevligt var det :) Åkte hem till ken och la oss i sängen och tittade på tigerland, en jätte bra film :):) Har sett den förr, men är så otroligt bra, så why not? ken somnade ganska fort och jag låg vaken ett tag med fruktansvärda magsmärtor? :S Hade,eller har fortfarande sjukt ont i magen, men jag vet vad det beror på..så , ingen fara.. whatever.

har tjafsat riktigt ordentligt med min kära mor oxå, känns inge bra alls om jag ska vara ärlig.. Varför säger man saker man egentligen inte menar bara för man blir förbannad? jag vill inte vara osams med min madre,men man ska kunna ta konsekvenser, det vet jag redan. I hopp om att du läser detta så ska du veta att jag inte menar det jag skrev till dig.. Hoppas du förstår! Älskar dig mami ♥

sitter just nu och väntar på att klockan ska bli 11, upp på ett nytt möte och sen ringa mikal och åka tillbaka till jarse :):) kanske käka lunch på öje idag? beror på vad dom bjuder på idag ;)   Utöver det så känns det lite bättre när jag får en kommentar att jag inte alls förstört någonting, och det hoppas jag att jag inte har gjort. men jag hoppas även att ***** inser sanningen och tar åt sig den. inte lever på lögnerna..

Min mirrimirr fick superduperluper god mat igår oxå! Blötmat delux! Och hon älskade det, precis det jag visste när matte köper mat ;)

Fick mina misstankar igår att athena är vääldigt omtyckt i boda, t.om så att man fick frågan om hon fick bo där på foder i 20 år ? :p , det skulle jag aldrig tillåta , men att hon sover där gör ingenting alls ;) hon trivs så bra med honom så det spelar absolut ingen roll alls för mig :)

mötet börjar om 10 minuter.. åka dit ? kan vara en smart idé.. men om jag orkar? någon som har alvedon? smärtan i magen blir bara värre och oron kommer..? läbbigt..


funderar btw på att ta upp kontakten med alla igen. Saknar alla jag umgicks med. iaf (speciellt utpekad) du sanna! Har inte träffats än , och vi pratar nästan aldrig mer varandra , du ska veta att jag älskar dig otroligt mycket! Lions ;)

 

Nej, nu måste jag springa om jag ska hinna på mötet jag inte får missa!  Hoppas ni alla har haft en otroligt rolig stund och läst hur värdelös min dag har varit!!

See you all SUCKERS!


RSS 2.0