Järnvägs!

I fredags var jag ut med Jenni michaela och maria, var super trevligt och skönt att komma ut igen :) Kvällen gick och allt folk började skingra sig så jag och jenni gick ut och väntade på att seaten skulle komma :) , då när man står där och pratar om kuggnäs, åker en BMW förbi, kaxig som man är frågar man vad dom glor på, och då visar det sig att det är mitt ex, haha. lite komiskt,
vi förtsatte babbla vidare om mars/april nästa år, och då kom seaten :) Så vi åkte några varv på ljusdal för att se vad för folk som var ute, sen hem till käraste järvsö, var och hälsade på folk,missade samtal, skrattade en hel del, och mådde underbart gott! Livet är bra nog underbart att leva!

lördagen samma sak igen, säger som en annan, man ska inte förvånas när man bor som man bor, Hah, grisnit, jag ska ju flytta! Men redde ut allting och det blev väl lite  bättre.
Här får man inte umgås med vem man vill utan att folk ska lägga sig i , särskilt när det gäller ex, då är det fruktansvärt svårt att låta bli, Men jag säger som Henrik Styf, Garanterat Nerköp! ;) Och detta handlar inte om dig, så du behöver inte ta åt dig. är skönt att man träffat nytt folk och nya utmaningar!

Just nu är jag nog lyckligast i världen, sist var det ett misstag, men nu vet jag att det är det rätta!


Nej, nu ska jag tvinga ut mikart att åka bil, sen vinka hejdå och leva gott :)


* you are what the other ones do you to * ? Or is it wrong? not in this town ;)


Älskar dig min kärlek, snart får jag ett minne blott på armen, och jag glömmer dig aldrig ♥


RSS 2.0